Backstage Line of Oslo – film og bilder!

 

Oslo Runway har gått av staben for 7 ende gang, og det har virkelig blitt vist masse fint. Det er ekstra gøy å se hvor dyktige de norske designerne er. De får vist kolleksjonene sine til både norsk og internasjonal presse, i tillegg til innkjøpere og influencere. Det er bra med økt oppmerksomhet rundt bransjen.


Jeg stylet visningen til Line of Oslo forrige sesong (det kan du lese mer om HER), og det var veldig stas å bli spurt denne sesongen igjen. Nydelige kjoler, deilig strikk og noen ekstra showpieces. Jeg elsker Line sine florlette kjoler, som er like fine på en strand som i et bryllup.

 


Modellene fikk naturlig hår og makeup slik at deres naturlige skjønnhet stod i fokus. Vi valgte å åpne visningen med et ordentlig kjoleshow, før det ble mer fokus på de fine hverdagsplaggene. Det som er så fint med kolleksjonene til Line of Oslo er at plaggene er trendy, men ikke så trendy at det ikke kan brukes til neste år.

 

 

Jeg valgte å style alle modellene med Havaianas, for å gi det hele en avslappet look. Mange av plaggene snakker for seg, og jeg ville ikke overstyle det.

Det er alltid noen plagg som roper ekstra mye på meg, og denne jakken (som også kommer i en lang modell) forelsket jeg meg helt i. Det er dessverre altfor lenge å vente til februar!

 

(Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images for Oslo Runway)

https://youtu.be/3V4_cUo0IOE

Film av: Magnus Westerlund