Morgenstund før rhesus-profylakse

Her sitter jeg nydusjet og usminket og venter på å dra til sykehuset for å få en sprøyte de kaller rhesus-profylakse fordi jeg har rhesus negativt blod og babyen positivt. Den virker visst forebyggende mot at babyen danner antistoffer eller noe. Før i tiden var det etter hva jeg forstår risiko forbundet med at mor hadde rhesus negativ blodtype. Heldigvis har medisin og forskning kommet langt.

Sist fikk jeg samme sprøyte (kun) etter fødsel, denne gangen skal jeg ha den både før og etter. Heldigvis er jeg ikke redd sprøyter og den gjør ikke spesielt vondt å sette heller. Noen andre som har vært med på dette?

Har forresten ny denimskjorte/jakke. Tom Wood åpner Tom Wood Market i Øvre Slottsgate 18 i dag, jeg var der i går på et slags pre-shopping event.

Tom Wood Market er en pop-up-butikk hvor de selger ut varer fra tidligere kolleksjoner til reduserte priser. De hadde mange fine kjoler, strikkegensere, jakker, kåper, tilbehør og selvsagt denim. Kan anbefale en tur innom. Ikke så lett å shoppe kjoler og lignende med stor mage, så det ble med dette ene plagget. Liker fargen, vasken, kvaliteten og passformen så godt. Det er egentlig en herreskjorte, og jeg er så fornøyd! Butikken holder åpent frem til jul.