Oslotips: Der peppern gror!

 

Nå har jeg vært i Oslo hele sommeren, og føler jeg har brukt i overkant av 50% av tiden min på å spise. Har saumfart byen for nye og kule konsepter og det er ingen tvil om at Oslo har på et nåværende tidspunkt mye å by på – men vi har fortsatt litt å gå på!

Når det er sagt, var jeg i går på en restaurant jeg hele sommeren har ønsket å dra på, men som liksom aldri har passet helt, da den ligger litt kronglete til (ja, jeg liker sentral belligenhet, fullstendig skadet fra Bergen da jeg kunne gå overalt på 10 min).

«Der peppern gror» er etter hva jeg har skjønt ingen ny restaurant, men fy flate så digg! Restauranten er supercool, menyen er superspennende og servitørene midt i blinken. Vi endte med å spise litt av alt, og jeg var så mett da jeg la meg i går at jeg trodde ikke jeg skulle bli sulten til frokost (jo, jeg ble det..). Brødet laget på kikertmel var helt amazing, definitivt noe jeg skal prøve lage selv! Slår virkelig et slag for indisk mat denne sommeren. Rett til London for å utforske mer!

Anbefales på det aller sterkeste – NAM!