Litt nerver er alltid bra!

 

Første dag på sett er unnagjort, og det føles veldig bra! Det var ein ganske lang dag i går, ikkje minst ein ekstremt varm dag. Å sitte i finstasen med full sminke i over 30 grader er beinhardt. Ganske klamt under all staffasjen, kan du sei.

Men så innmari kjekt det var, og spennande. Eg har jo som nemnt ikkje vore særlig nervøs før dette, men i det eg skulle ta i mot deltakarane i går kjente eg at pulsen steig! Egentlig ein ganske digg følelse, litt nerver er alltid bra.

 


No sitter eg klar med nyrensa hud og blautt hår, klar for enda ein dag i sminkestolen til Irene. Irene og AG skal bytte på å vere her nede. Så glad for å ha desse jentene med på laget, dei flinkaste av dei flinke, spør du meg!


Billie storkosar seg i Spania. Leggerutinene har sklidd litt ut, men ho søve lenge om morgonane og slik får det berre vere. Eg syns tiden vi har i lag etter jobb er ekstremt verdifull, så da får det berre bli slik. Når Markus reise heim i morgo blir det nok ikkje så mykje restaurantliv på kveldstid, så da får vi prøve å vende tilbake til rutinene.

God helg til alle! 🙂