Hjemmestrikk

Mandag vel overstått. I morges følte jeg meg uthvilt for første gang på ganske lenge. Deilig!

Hadde en rolig helg med lite på tapetet utover familiehygge og tid til å sove litt ekstra, eller bare ligge og dra meg i sengen og se på lyset som traff veggen så fint (snart kommer mørketida..), og til å strikke.

Jeg strikker meg en Skappel-genser til å bruke i permisjonen. Late to the party, kan man vel si om min Skappel-debut, men bedre sent enn aldri. Enkel genser med fin passform. Ser for meg å bo i den og en god, svart tights halve vinteren mens jeg ammer og vugger og triller.

Og så er jeg så heldig at jeg har en mamma som strikker til lille my i magen. Hvor søt er ikke denne Ankers-jakken i lys beige? Til å spise opp!

Noen som vil anbefale en oppskrift på en enkel genser til små? Jeg vurderer å strikke en Skappel-genser i str 2-3 år til Bodhi. Hører gjerne andres erfaringer med oppskrifter og garnvalg.