Backstage på min siste kampanje shoot i Miami!

 

Min siste hår kampanje for JC Penny Salon, kom akkurat ut! YEEY, det er vel lov til å være litt stolt…? I hverdagen glemmer man å klappe seg selv på skulderen. Det er noe vi alle bør bli flinkere til!

Det var flere hundre jenter som ble castet til jobben, så castingen gikk over flere dager. Etter flere timers venting ble jeg kalt inn til første runde, castingen i seg selv tok bare noen minutter. En rask titt over boken min, noen spørsmål om hårfargen min og noen polaroid bilder!

 

Etter noen få dager ble jeg kalt inn til en call back for å se kunden om igjen. Jeg tror jeg hadde litt flaks i og med at kunden lette etter en naturlig blond, skandinavisk jente. Samme dagen ringte Miami bookeren min for å informere om at kunden var klar for å confirme meg for jobben. Jeg ble selvfølgelig kjempe glad for å booke jobb for denne kunden, det eneste var at jeg hadde planlagt å dra på Cochella festivalen med noen venner akkurat de samme datoene som bildene skulle skytes, men jobb er alltid første pri, så ingen Cochella på meg i år….

Kampanjen ble skutt i Miami i slutten av april og opptakene gikk over 2 dager, med både bilder i studio, samt filmopptak.

Her er noen behind the scenes fra shooten, jeg elsker virkelig hår stylingen. Super krativt team å jobbe sammen med! Jeg håper dere liker håret like mye som meg!

Ellers er jeg er på plass i NYC igjen og jobber meg sakte, men sikkert ut av jetlaggen.. Ønsker dere alle en super uke! 

 

 

 

 

English//
My last hair campaign for JC Penny was just released. Yeeey! Its ok to be a little proud right? Usually I forget to take a moment to be proud of myself, but its acually important and something we should all try to be better at!
There were a couple of hundred girls who casted for the job, so it went over a few days. After many hours of waiting, it was finally my turn. The casting itself only took a few minutes. A quick look over my book, a few questions about my hair color and some polaroids. That was pretty much it!
After a few days I got a call back, I think I got a bit lucky because the client was looking for a natural Scandinavian blonde girl. The same day my Miami booker called me to inform me that the client wanted to confirm me. I obviously got super excited to work for this client. The only thing was that I was planning to go to Cochella the same dates as the shoot, but work always comes first. So no Cochella for me this year..
The campaign was located in Miami in the end of April and we were shooting for two long days. Both photos and video. Here are some of the behind the scenes from the shoot, I absolutely love the hair! Such a creative crew to work with! Hope you guys like it as much as I do.
Im finally back in NYC and slowly working my way out of the jetlag, Wishing you all an amazing week!