Ikke tvil på drømmene dine!

 

I sommer bestemte jeg meg for å gjøre noe jeg faktisk har unngått bare på grunn av frykt. Et tøft race, tenker du? Triatlon? Maraton?

Nei, det var noe så enkelt som en sommer- Bootcamp på hytta i Lillesand. Tenk det. En personlig trener som er redd for å kjøre i gang ei lita bootcamp…

Så hva var det jeg var så redd for?

Jeg fryktet at ingen ville komme i første omgang. Deretter at jeg ikke skulle være flink til å forholde meg til mange forskjellige mennesker siden jeg som regel har maks 1-3 på trening i studioet mitt om gangen. Og til slutt var jeg redd for at det ikke skulle komme noen neste gang jeg arrangerte fordi folk ikke likte første runden.

Jeg var redd for å feile.

 Frykten var jo totalt ubegrunnet fordi, som du ser, så kom det masse mennesker på alle fire rundene med Bootcamp i Lillesand. Noen kom til og med flere ganger!

Så hvorfor lar jeg/vi frykten for å feile stoppe oss fra å gjøre ting vi har lyst til?

Jeg burde jo vite bedre. Jeg er tross alt gift med en mann som i følge Dagbladet gikk maks på trynet. Arnulf satset alt på å endre folks handlevaner med hjem-leveringstjenesten Brødboksen. Det så ut til å være rene eventyret, med millioner i investorpenger og brødsultne kunder spredt over hele landet. Men som historien viste seg ble det ingen lykkelig slutt på eventyret. Han satset og feilet men går likevel med god grunn rakrygget ut av det hele.

Det blir det for dumt å la frykt stoppe en kul greie som en Bootcamp, ikke sant? Derfor kjører jeg i dag i gang en ny runde med Bootcamp, bare denne gangen i Oslo.

Bli gjerne med om du vil. Du kan melde deg på via min Facebook-side:

AMR Fitness Bootcamp Oslo

Er jeg litt redd det ikke kommer så mange? Ja, men jeg prøver meg allikevel. Det ville mannen min gjort!