Høstens trender 2018!


Sommeren er på hell, og det er på tide å tenke på høsten. De flagrende sommerkjolene og it-sykkelshortsen må snart pakkes bort. Her er en liten oversikt over hva som kommer til å prege den kjøligere sesongen.

Personlig elsker jeg å kle meg i grov strikk, denim og skinn. Det er en standard uniform som både er behagelig og ser passe kledd ut. Likevel er det alltid gøy å implementere ett og annet fra trendbilde for å gi fjorårets høstgarderobe en liten forfriskning. Dyreprint, duse pasteller, lag-på-lag i jordfarger og en touch av 80-talls western vil vi se mye av fremover.

Oversized (jakker): Jakkene skal nå være oversized og store. Vi så tendenser til dette i fjor, da Balenciaga hadde sine store dynejakker. I år dras trenden hakket lengre, og jakkene blir både større og lengre. Bruk gjerne et belte på kåpen for å skape mer silhuett.Brede skuldre og svart skinn: Trenden med blazere med store skuldre ser ikke ut til å være over riktig ennå. Nå kommer det også flere varianter i skinn. Er du ikke like vågal kan man bruke skulderputer under en blazer man allerede har i skapet fra før.
Dyreprint:
Leopardprint og sebraprint er å se over alt for tiden. Både i de store motehusene og i kjedebutikkene. Jeg sier som Rachel Zoe, er det en ting du ikke skal kvitte deg med når du rydder i skapet så er det leopardprint. Trenden kommer og går, men i høst er det hottere enn noen sinne.Jordtoner:
Brunt er det nye svart denne sesongen. Kombinasjonen av rust, sand og beigetoner ser man mye av. Kombiner de gjerne sammen, og bygg opp antrekket lagvis.

Fotocred; Zara og H&M

80´s western: Nå er det på tide å børste støv av cowboybootsene du kanskje har innerst i skapet. Perfekt å kombinere med et 3/4 langt skjørt og en grovstrikket genser. Bruk den blomstrede kjolen fra i sommer, med en grov strikkegensere og et par kule boots til.Farger:
Fargene som gjelder i høst er som nevnt beige og jordtoner, men ønsker man freshere farger er det lilla man skal satse på i følge Pantone. Pantone har utnevnt Ultra Violet som årets farge. Lavendel lilla er nydelig i deilige strikkegensere, som fint kan kombineres og friske opp de mer jordede fargene.

Photcred; Harpers Bazaar, Pop Sugar.