Et genialt konsept!

 

Jeg har alltid elsket å reise til byer som København og Stockholm. Reisetiden er kort, og jeg kan snakke mitt eget språk. Det jeg liker aller best er at folk er så sosiale. De går ut og spiser, de møtes på hverdager og tar en kopp te eller et glass. Om det så er en mandag eller onsdag så spiser de enten lunch eller middag ute. Jeg elsker at de bruker byen sin! 

Da jeg var i København under Fashion week møttes vi heller på hverandres hoteller til lunsj og middag. Vi kunne sitte lenge å spise og skravle. Jeg synes alltid det er gøy å se hvordan hoteller ser ut på innsiden. Ofte er de så mer personlige og intime enn en restaurant. Man får en ekstra ro når man kan nyte en god middag på et hotell. Ingen kelnere som stresser deg i forhold til neste bordservering, og ingen som maser på deg når regningen skal betales. Og hvor deilig er det ikke å så gå opp på rommet sitt uten å tenke på buss eller taxi hjem?

Jeg elsker at Clarion Collection har tatt denne filosofien til Norge. Clarion Collection er så flinke til å kjøre på med konsepter. Jeg hadde blandt annet en fantastisk tur til Stavanger og til Prekestolen før sommeren. Les om Hiking and heels opplevelsen vår HER. Anbefales!

Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for Clarion Collection Hotel Gabelshus. Det er noe intimt, ærverdig og personlig ved det hotellet. Det er sjarmerende, har en stor personlighet og ligger svært sentralt til.


Vi fikk plutselig lyst til å dra ut å spise en kveld, og det var da valget falt på Clarion Collection Hotel Gabelshus. Jeg elsker buffet, og at det i tillegg er fresht og sunt er et ekstra pluss! De har et konsept som heter Tonight´s Special. Er du hotellgjest inngår Tonight`s Special i romprisen for alle gjester. Dette er en middagsbuffet der de byr på suppe, varmretter, tre salater og hjemmebakt brød. De har også dessertmeny og småretter til salgs som man kan bestille dersom man ønsker det. Det er bare å gå å forsyne seg når det passer mellom kl. 18- 21.
Det fine med dette er også at alle locals alltid er hjertelig velkommen til å spise god og sunn mat, uten noe stress mot en liten kostnad. Vi bodde ikke på hotellet, selv om jeg gjerne skulle tilbrakt natten der. Vi fikk oss et hyggelig bord i hjemmekoselige lokaler, og ble sittende utover kvelden.


Bor du i Oslo anbefaler jeg alle til å gjøre som danskene og svenskene. Ta deg en matbit etter jobb, inviter en kjærsten din eller en venninne på en hyggelig middag eller ta med mammaen din slik som jeg gjorde!