Ikke høst helt enda!

 

Strikkegenser? Already? På fredag var det plutselig ganske kaldt her i London, men utover helgen gikk det rolig tilbake til 24 grader og sol, heldigvis! Merker at jeg ikke var helt klar for å dra frem strikkegenseren enda ja! Og ikke minst tenke over hva slags jakke og sko man skal kjøpe seg denne høsten. HJELP!

Klar som et egg til å begynne lese litt om ernæring, sole seg litt (forhåpentligvis) og lade fullstendig opp til og mest sannsynlig jobbe her i London noen måneder. Litt kult å ikke helt vite hvor man er om en måned, selvom jeg er en planlegger av rang. Note to self – nyte denne tiden – voksenlivet kommer fort nok! Så først – trial days i internship, masse trening og mer mat! Lets go ny uke!


Heldig som jeg er skal jeg om en uke en liten tur tilbake til ferieparadiset mitt Mallorca, og det gjør godt i sjela å tenke på. Sommeren har bydd på mye tanker og jobbing i hjernen med tanke på videre vei for meg selv, og jeg merker at min tur til favorittøya ikke ble helt det jeg ønsket i Juli! Flaks for meg så får jeg en rerun!

Granger & CO – en megafavoritt her i London. Best på frokost!

Klar som et egg til å begynne lese litt om ernæring, sole seg litt (forhåpentligvis) og lade fullstendig opp til og mest sannsynlig jobbe her i London noen måneder. Litt kult å ikke helt vite hvor man er om en måned, selvom jeg er en planlegger av rang. Note to self – nyte denne tiden – voksenlivet kommer fort nok! Så først – trial days i internship, masse trening og mer mat! Lets go ny uke!

Skjørt; ASOS – Sko; Alexander McQueen – Genser; HM