Cowboybootsene er tilbake!

 

Om det er riktig å si at Cowboybootsene er tilbake vet jeg ikke. Noen bruker de hver gang de er å se i trendbildet, mens andre bruker de år etter år. Selv har jeg alltid hatt en forkjærlighet for Cowboyboots, noe jeg har arvet av mamma. Hun har boots fra mange ti-år tilbake, og bruker de år etter år. At bootsene er tilbake igjen er det ingen tvil om, og allerede i fjor kunne man se tendenser til dette.

Under Fashionweek i både København, Oslo og Stockholm kunne man se fashionistaer iført boots, både høye og lave i skaftet. Er du så heldig å ha et par i skapet fra før så finn de frem og kombiner de gjerne til skjørt eller kjoler.

De gode gamle er vel så fine som de som er i butikk nå, som Sendra, Mexicana og Sancho. Selv har jeg ett par jeg kjøpte i en bootsbutikk i Texas, som jeg aldri har klart å kvitte med meg. Kanskje du er så heldig å finne et par second-hand?

Her er derimot noen fine boots i forskjellige prisklasser:

//Bilder lånt fra; Zara, Ganni, Mango og H&M.