Rosa for en god sak!

 

Endelig kan jeg dele, og endelig kan jeg vise litt av det vi har jobbet med i det siste. Jeg var superstolt da jeg var ambassadør og kunne bidra med å hjelpe med Rosa Sløyfe i fjor, og hakket stoltere da jeg ble spurt i år igjen. Dette er en sak jeg brenner sterkt for, da jeg hadde en mormor som døde av brystkreft.

I år er det hele 19 nye design, både til voksne og til barn. Jeg har alltid elsket påfuglgarnet, og at det er pusete. En ekstra bonus er at det er enkelt å strikke med selv om man ikke er ekspert.

Flere har etterspurt et garn som ikke er så pusete, så i år lanserer vi nok et garn som kan brukes i alle oppskrifter som har blitt lansert tidligere (mao, samme strikkefasthet). Når det er oppskrifter med dobbeltgarn kan man gjerne blande ett av hvert garn, som gir en veldig fin effekt.

I tiden fremover kommer jeg til å legge ut oppskrifter på nye rosa sløyfe design, både til stor og til liten. I dag er det #strikkoff som de kaller det i strikkebransjen. Her er en liten smakebit på de nye designene.