The Pace – 24 timer i Amsterdam!

Analog fotodagbok fra Amsterdam

Jaguar hadde tidenes event i Amsterdam 3 september og jeg var så heldig og ble bedt med på tur! Eventet dreide seg om samarbeidet Dua Lipa har med Jaguar, og døgnet var fylt med spennende overraskelser innenfor områdene teknologi, miljø, musikk og design! Finnes det egentlig en bedre kombinasjon? Eventet var et kick-off for «The Pace: Season One» i Europa, som feirer Jaguars populære SUV serie med modellene E-PACE, F-PACE og I-PACE.

Tusen takk til Jaguar Land Rover Norge som ville at jeg skulle dele opplevelsen gjennom mine øyne. Jeg synes det er ekstremt kult og innovativt og sende en type som meg på tur ettersom jeg ikke faller innenfor den stereotypiske bilnerd-kategorien. Jeg regner med at jeg snakker for flere enn meg selv når jeg sier at vi jenter også er interessert i teknologi, fart og spenning?

 

Så fort jeg satte foten utenfor flyplassen ble jeg trygt plassert i en I-PACE og fraktet til hotellet vi skulle tilbringe de neste timene på! Jaguar ønsket oss velkommen med en deilig lunsjbuffet hvor til og med allergiene mine var velkommene!

Vi fikk deretter tildelt timeplanen for oppholdet og tatt med videre på “drive briefing” hvor vi fikk mer informasjon om samarbeidet til Dua Lipa og Jaguar samt fikk vite hvilken rolle vi hadde utover kvelden! Det viste seg nemlig sånn at det skulle bli samlet data fra kjøringen vår som senere skulle bli satt sammen med Dua Lipas nyeste låt «Want to» som resulterte i at vi alle reiste hjem med hver vår helt unike remix! Med andre ord kommer denne sangen til å bli verdens aller mest remixede sang!

 

Det kule med det her er at Dua Lipa ikke samarbeider med en artist denne gangen, men med Jaguar sin nye I-PACE. Dua Lipa er for øyeblikket den mest streamede kvinnelige artisten i verden og gjør nå et samarbeid med en bil hvor teknologi og miljø står i fokus. I-PACEN er 100% elektrisk, dette betyr null utslipp og er utrolig raskt til å være en SUV. Den går fra 0-100 km/t på 4,8 sekunder.


Så hvordan remixer man egentlig en sang med data fra en bil?
Jo, nå skal du høre: Det er rett og slett så enkelt at I-PACEN logger fart, bevegelse, temperatur og kjørestil slik at du kan dra på fest og danse til «Want to» i ditt eget tempo, bokstavelig talt!

Etter lunsj og drive briefing var det tid for å hoppe i bilen og cruise rundt og samle data, bilturen endte på en bane hvor vi fikk kjøre i full fart gjennom kjegler som i et skikkelig ekte dataspill! Da hodene våre var proppet full med inspirasjon og fart var det tid for en deilig middag før vi ble fraktet til et stort industrielt lokale hvor kveldens intimkonsert skulle holde sted. Om dagen kunne bli noe særlig bedre? Neppe.. det toppet seg da vi alle stod å gliste og danset til One Kiss, New Rules og Want to med en drink i hånden og folk vi ikke kjente.

Utrolig hva teknologi og musikk gjør med deg…

I love to push boundaries with my music and my performances and this partnership is going to take things to an exciting new level. It’s a hi-tech project combining music and Jaguar technology, and I know my fans are going to love what we are creating together.

«

Dua Lipa