Mine tips til en glødende hud!

 

Mange spør meg hvilke produkter jeg bruker, så jeg tenkte å lage et innlegg for å dele mine produkttips og hudrutiner med dere. Nå på høsten, er det lett å få dårlig hud. Luftfuktigheten forandrer seg, og huden kan lett reagere på klimaforandringer. I NYC er det mye forurensning, og derfor spesielt viktig med gode renserutiner.

Det er flere ting som gjør store forskjeller på huden min. For meg handler det ofte mye om å drikke mye vann gjennom dagen og ha ett generelt sunt kosthold.

Starter gjerne dagen med varmt sitronvann før frokosten. Det å spise nok grønnsaker, nøtter og bær har bevist helsebringende effekt på huden. Sukker og alkohol kan virke forverrende på huden.

Jeg lager ofte en smoothie med bær og grønnsaker til frokost, og har som regel oppi litt godt fett som for eksempel, en spiseskje olivenolje, kokosolje, ett egg, mandelsmør, eller 1/2 avokado.

Etter jeg sluttet på p-piller for ett år siden har jeg slitt en del med huden i lengre perioder. Spesielt det hormonelle området, og da mener jeg området rundt munnpartiet. Utbrudd i det ¨hormonelle området, er dessverre noe vi ikke kan styre, en fattig trøst er at det betyr at kroppen er sunn og ¨fruktbar¨. I perioder hvor jeg sliter med huden, kan jeg lett få dårlig selvtillit og bli usosial. Det er utrolig teit at man skal la dårlig hud styre humøret, men det henger kanskje ofte litt sammen. Som modell føler man også at det er forventet at huden skal være smashing til en hver tid, men vi modeller er bare mennesker vi også. Og alle mennesker har dårlige dager, eller perioder i livet.

I forbindelse med hudproblemene mine fikk jeg anbefalt å teste ut «Green peelen» til Dr. Schrammek. Green peelen skal hjelpe huden fornye seg på en naturlig måte. Jeg har testet ut behandlingen ett par ganger nå, og er superfan!

Ikke bare er det en super deilig behandling, men du merker virkelig forskjell i flere dager etterpå. Greenpeelen er 100% organisk og er satt sammen av en haug forskjellige kinesiske urter. Urtene skal skrubbes inn i huden og virke litt før den fjernes. Etter behandlingen får du med deg ett sett med rens, fukt og en ¨anti blemish balm¨ som du skal bruke i en uke etter behandlingen.
Jeg utførte behandlingen hos Fanny på Beths Beauty på Frogner. Hun er en utrolig dyktig og søt dame.

Nå bruker jeg alle produktene til Dr Schrammek. De har aktive ingredienser og har faktisk, ikke hatt en ordentlig kvise siden jeg begynte å bruke disse produktene. Ok, det var løgn, jeg har hatt små kviser, men ingen vonde og underjordiske kviser som jeg har slitt med tidligere. Bank i bordet!

Selvom dette er ett sponset innlegg, ville jeg aldri anbefalt behandlingen så sterkt hvis jeg ikke var fornøyd. Jeg vet hvordan det er å slite med huden, og hvordan det kan gå utover selvtilitten og ønsker derfor at andre med samme type problemer skal kunne føle seg bedre.

 

Mine hudpleie rutiner:
Jeg renser huden sikkert 3 ganger om dagen. Om morgenen, etter trening, og før leggetid. Per dags dato bruker jeg alle produktene til Dr. Schrammek.
Dyprensen bruker jeg kun om kvelden, mens jeg bruker super soft cleanser lotion om morgenen og etter trening. Jeg elsker anti pollution, med solfaktor 30. Den er helt perfekt i NYC! Over denne kremen bruker jeg anti blemish balm for å få en jevn fin hud, og når solen steker klapper jeg på faktor 50 over til slutt for å beskytte huden mot høst solen. En gang i uken bruker jeg fuktighetsmasken og passer på å skrubbe huden en gang i uken for å få bort døde hudceller.

Stay hydrated everyone! Håper dere får bruk for noen av tipsene mine!

 

English:
Many of you have asked me which skin products I use, so I thought it was about time to share my best tips for a healthy and glowy skin. Now that fall is approaching it is easy to get irritated skin because of the change of weather and temperature. The skin can get easily dehydrated and clogged especially in NYC where we have a lot of pollution. I therefor always make sure to cleanse my skin properly.
I love starting my day with hot water and lemon and I always make sure to include enough berries and nuts in my diet. I also pay attention to adding healthy fat in my morning smoothies by including for example a tablespoon of olive oil, an egg, half of an avocado or some nut butter.
After I stopped taking my birth control pills about a year ago, my skin started breaking out. I hate how bad skin and a few spots can make me feel insecure and prevent me from being social or going to events. It shouldn’t be like that – its just hormones, we all have them.
When my skin started breaking out I was recommended to give «Green peel» a try. Its supposed to make the skin renew itself and after one appointment I was hooked! The peeling is 100% organic and its based on natural herbs which I love. I had my first green peel at Beths Beauty on Frogner in Oslo where the sweet and talented Fanny did my peeling!
After this appointment I started using all of the Dr Schrammek products and are still using them. This is what my daily skin routine looks like:
I cleanse my skin about 3 times a day: morning, after my work out and before I go to bed. At the moment I use all the Dr. Schrammek products that I was recommended. The deep cleanse is what I use at night, the soft cleanse lotion is the one I use every morning and after my work. I also love the anti pollution with SPF 30, its perfect in NYC. Over this I use the cream called blemish balm for a smooth and nice looking skin and of course when the sun is shining I use SPF 50 to protect my skin from the sun even if its fall. Once every week I use the hydration mask and the scrub to remove dead skin cells.
Stay hydrated guys! Hope this was helpful!