På ønskelisten!

 

Jeg er alltid på jakt etter accessoirer som kan sprite opp antrekkene, og i det siste har jeg brukt mer og mer skjerf. Jeg bruker de enten rundt hodet, i halsen eller rundt hanken på vesker. Silkeskjerf med mønster er en av favorittene, og gjør høstgarderoben hakket mer fargerik.

Materialmiks er alltid delikat. Om man er en av de som ofte kler seg i mørke farger på høsten er det ekstra fint med en kombinasjonen av skinntights, ullgensere og kashmir eller silke. For min del har dette blitt en gjenganger i garderoben.

Jeg fikk øynene opp for de fantastiske skjerfene til Alexandra Standahl under en pressevisning, og falt for at de både er tidløse og lekne. Det er god design, høy kvalitet og langvarig materialer uavhengig av sesong. Spesielt falt jeg for silkeskjerfene med håndlaget fugleprint og de edgy kashmirskjerfene med råkanter.

Ett ekstra pluss er at det er norsk design!