Dagdrømmerne

Vi i Dailystory.no elsker gründere, vi heier på folk som satser med hjerte og hjerne for det de brenner for. Her er historien til de flotte damene bak Dagdrømmerne!
1. Kan du fortelle oss litt om idéen og deres konseptet?
Bak fotopoesi konseptet DagDrømmerne står de 3 grunderne Barbro Titlestad (blomsterstylist), Karoline Løvall (markedsføring) og Mona Moe Machava (fotograf). Ideen om å lage et kreativt team for å skape vakre bilder, postkort og bøker kom for 4 år siden. Vi begynte i det små med å jobbe med flinke folk fra nærmiljøet, dyktige blomsterstylister, make-up artister, modeller og andre stilte opp og vi hadde mange fine fotoshoots. Drømmen om å skape vakre bilder som kan inspirere og glede andre er en stor motivasjon for oss. Vi har vi et stort ønske om å løfte frem det vakre i verden. Bare det. I september kommer vår første bok – en koloss på nesten 500 sider, med bilder og dikt. Boken er en coffee table book og vi har valgt å kalle sjangeren vi jobber under poetisk fotografi

 

2Hva opplever dere i jobben?
I jobben vår får vi lov å leke og skape det vi selv synes er vakkert. Det i seg selv er en helt utrolig følelse! Vi har en enorm «dugnadsånd» og elsker å jobbe sammen, det er mye hard jobbing, men også mye latter og glede og kreativitet og alltid en god lang lunsj med hjemmebakt brød til gards. Vi jobber sammen med mye forskjellige mennesker noe som gjør det enormt spennende og allsidig. 
3. Hva er deres fremtidsvisjoner?
Vi ønsker å fortsette å formidle det gode og vakre. Vi vil også gjerne fortsette å jobbe med andre spennende bedrifter og mennesker. Planen er å ha beina på jorda med et strå i munnviken, øynene mot horisonten og store mål lett tilgjengelig på innerlomma! Vi vil lage bøker som forhåpentligvis skal selges over hele verden. Vi føler at vi har funnet vår stemme og nå vil vi jammen bruke den!

 

4.Har dere tips til andre gründere?
Våg å være deg selv! Stol på at det du har å komme med er unikt og godt nok! Stå for det DU drømmer om, ikke hør så mye på hva andre sier. Følg alltid magefølelsen – særlig i business er magefølelsen viktig! La skeptikere være skeptikere, det er en grunn til at ikke de tør å satse på det du gjør. Ikke tenk at du skal tjene penger fra dag en og ikke vær flau om du ikke tjener mye penger på drømmen din. Det kommer. Bare våg å gjøre det du vil uten å la pengene og «suksessen» styre. Følg drømmen din og dagdrøm masse – alltid!

 

@dagdrommerne