Update fra New York!

 

De første ukene tilbake i New York har vært travle. I disse dager har jeg gått igjennom en prosess med å bytte byrå her i NYC. Det er lettere sagt en gjort. Først måtte jeg løsrive meg fra kontrakten jeg hadde med Mc2, og deretter løpe rundt på Manhattan for møter med nye byråer.

Denne prosessen er krevende for meg, både fysisk og psykisk. Å bli vurdert opp og ned i mente, og bruke halve dagen under bakken på en svett subway er ikke akkurat det morsomste og mest glamorøse siden av jobben. Denne uken har jeg endelig signert kontrakt med State mgmt, Yey!! Blir deilig å komme seg igang nå. Den siste uken har også FW herjet i NY, og det kommer designere, fotografer og bransje folk fra hele verden. Byen er stapp full av modeller, lange tynne jenter med porteføljene sine under armen er å spotte på hvert gatehjørne i NYC. I og med at jeg har skiftet byrå, har jeg ikke hatt så mye med FW å gjøre i år, men jeg fikk ihvertfall med meg 2 events på en kveld, og da fikk jeg på en måte dosen min. Uansett utrolig koselig å få sett igjen gamle kjente som har vært innom NY i forbindelse med moteuka på brunsjer og middager.

I NYC er det jødisk høytid akkurat nå, men tar seg vell opp igjen med castinger fra neste uke av. Denne helgen gleder jeg meg til å se igjen en gammel venninne, dra på boksetrening og sjekke ut en ny brunsj spot med noen venner.

God helg til dere alle! Her kommer kommer noen bilder fra den siste tiden! 

 

Catch 7 years dinner
Catch 7 Years dinner

 

Nina Jarbrinck X Morten Abel launch
Min kjære venninne Loui på plass in the City

 

 

 
// English
The first few weeks of being back in New York has been stressful. I have basically been running between different agencies here in the city, looking for the perfect one to sign with. This is definetely not the most glamorous part of my job. I find this process stressful both mentally and psychically. Being judge from head to toe all day long while you are running from door to door using a sweaty subway in between isn’t my favourite thing. But hey, I signed with State mgmt, yey! I can’t wait to get back in the game. Fashion week has been taking over the city lately, photographers, designers and people from the industry are flying in from all around the world, there are basically models on every corner walking around with their portfolios. Since I have been changing agency I haven’t been taking a huge part of FW, just a couple of events which is enough for me! I have also been seeing a couple friends for brunch and dinners who have been in the city for FW.
Happy weekend guys! Hope you like the photos from the past couple of weeks!