Dailytalk: Nikoline Anundsen

AG og Tone henger en del med den naturlige skjønnheten Nikoline Anundsen på «GranCa» mens de er der på innspilling med «Love Island». Nikoline er ernæringsfysiolog og digger fresh mat som gir en sunn og frisk kropp. Hun har en drøm om å kunne starte noe eget og bli sin egen sjef etterhvert. Hun har masse energi og elsker å bruke tiden sin på reise, venner og familie.

 

Nå tilbringer hun siste tiden av mammapermen sin på Gran Canaria der kjæresten hennes, Sebastian Solberg,  jobber i produksjonen på «Love Island». Vi ville bli bedre kjent med denne vakre nybakte mammaen. Kanskje om noen stunder får vi en «Grundertalk» også?
1. Fortell oss om dine planer i dag:)
En ny dag av mammapermisjonen, gud så deilig! Jeg skal stå opp, stelle meg selv og forhåpentligvis har Sebastian stelt Noelle når jeg kommer ut av badet. Så skal vi få oss litt frokost på vårt stamsted her i Las Palmas, Mr.Kale. Deretter tusle litt rundt i gamlebyen og kikke litt i butikker. Sebastian reiser på jobb i ettermiddag og da skal jeg få trent mens Noelle tar seg en blund. Etter det tenkte skulle sende en melding til dere, AG og Tone, og høre om dere ville møtes til middag i kveld? Jeg er keen på tacofredag på Manso!

 

2.Vi må få et bilde. Har du en bra selfie?

3. Og så må vi få en dårlig selfie..

Hver dag som gravid var et eventyr..
4. Hva er din morgenrutine og hvor lang tid bruker du på badet?

Morgenrutinen starter med å amme Noelle i sengen. Jeg hopper i dusjen, barberer meg under armene hver dag og evt. steder der det må være behov. Jeg er blessed med et hår som ikke trenger å vaskes hver dag, så det vasker jeg kun når det trengs. Ut av dusjen og på med deodorant, ansiktskrem, parfyme og hårolje. Jeg knyter alltid håret i en lav og stram knute i nakken, hvis ikke blir håret helt lykketroll. I mens jeg venter på at ansiktskremen skal trekke litt inn i huden og duggen på speilet skal forsvinne går jeg på kjøkkenet og lager meg en stor kopp med sitron og ingefær drikk som jeg kan ta med meg tilbake på badet. Når duggen på speilet er borte er det klart for å sminke meg, litt foundation, pudder, solpudder, bryn, maskara og nippel-krem på leppene, jeg lover det gir fantastisk fukt og glans. Alt i alt blir det ca 30 min på badet, men jeg kan være klar på 5 min også.  Til frokost lager jeg meg alltid en smoothie.

5. Favoritt duft?

Nyfødte Noelle

6. Hva vil du helst at mannen/dama di skal lukte?

Det er deilig å rulle over på Sebastian sin side og inn i armkroken hans om morgenen også lukter han en blanding av parfymen sin og varm hud.

7. Hva hører du på akkurat nå?

Ida, med hjertet i hånden, også har – Gipsy Kings sin «Volare» klistret seg på hjernen. Voooolaaare ooooh Cantaaareee oooooh!

8. Og hva ser du på akkurat nå?

Vet jeg henger etter, men jeg har akkurat begynt å se Broen. Og Love Island, så klart.

9. Take-away eller hjemmelaget?

Jeg elsker å lage mat og eksperimentere på kjøkkenet, men hater å rydde opp! Så til late dager er det digg med Foodora. Jeg elsker også å gå ut og spise.

10. Hvilken 5 ting må du alltid ha i kjøleskapet?

Som ernæringsfysiolog syns jeg det er veldig viktig å alltid ha sunne og digge matvarer lett tilgjengelig. Seb sørger nemlig l-for de usunne.

  1. Perfekt moden mango
  2. Sitron og ingefær
  3. Perfekt moden avokado. The struggle is real!
  4. Frosne bær til smoothie
  5. Egg
11. Hva er din kaffebestilling?

Espresso martini.

12. Hva er din guilty pleasure?

The Kardashians!

13. Hva får deg til å gråte?

Jeg har alltid vært helt ekstremt følsom og etter jeg fikk Noelle er jeg blitt enda mer. Da jeg var gravid gråt jeg litt hver eneste dag. Det føles som om alle følelsene mine er koblet til tårekanalen. Jeg gråter når jeg er sint, rørt, glad, trist og frustrert. Og når jeg kutter løk!

14. Når gråt du sist?

I går kveld av en episode av Ida med hjertet i hånden. I’m sucker for love…

15. Hvilket råd ville du gitt til seg selv som 15-åring?

Åååå, det er mange! Hør litt mer på foreldrene dine er vel det beste, men også det jeg hadde hørt på minst da jeg var 15 år.

16. Angrer du på noe i livet ditt, og om hva, hva ville du gjort annerledes?
Jeg prøver å ikke angre, det blir jeg bare bitter og sur av. I tillegg blir jeg veldig
selvbevisst av å angre over ting jeg har sagt eller gjort, og det liker jeg ikke, jeg er en mye morsommere person når jeg ikke er så selvbevisst. Men skal jeg velge en ting jeg angrer på er det vel det å ikke fortelle alle rundt meg, spesielt de som har gått bort, hvor glad jeg var i dem og hvor mye de betød for meg.
17. Tre mennesker, død eller levende du helst ville spist middag med?

Barack Obama, Beyonce og Jimmy Fallon.

18. Hva hadde dere snakket om?

Vi hadde snakket om miljø og helse i verdensperspektiv, vi hadde vi kastet de alvorlige temaene etter hvert og snakket videre om å realisere drømmer, alt det fine og vakre med livet, kjærlighet, sex, reiser, fortalt morsomme historier, ledd masse og danset til langt ut på natt.

19. Hva hadde du servert?

Jeg hadde servert min spicy sashimi salat og masse hvitvin.

20. Hva bestiller du i baren?

En flaske hvitvin eller gin tonic

21. Hva er ditt morsomste partytriks?

Partytriks har aldri vært min favoritt, men første gang jeg var ute etter 10 hvite måneder syns jeg det var ekstremt morsomt å vise alle at jeg kunne sprute melk ut av puppene.

22. Hva er den siste gaven du gav?

Bursdagsgave til en venninne. Et superkult sett (bukse og overdel) fra Zara. Eller egentlig lyver jeg nå, den siste gaven var faktisk en Givenchy veske fra meg til meg.

23. Hvem fikk du din siste SMS fra

Storesøsteren min, Zara.

24. Hva stod det i den?
Niesen min fyller 9 år snart og jeg lurte på hva hun ønsket seg.
”Jeg er litt usikker hva hu ønsker seg egentlig,men hu blir veldig glad for klær da
Jeg vet hu ønsker seg nye øredobber , som henger litt. Og hvit levis t skjorte med rød logo”
25. Hvilket ord ville du brukt dersom du skulle beskrevet deg selv med ett ord?

Gladjente!

26. Hvem er ditt største forbilde, og hvem inspireres du av?

Jeg inspireres av utrolig mange. Det er så mye kule mennesker! Jeg føler jeg har noe å lære av alle jeg møter på ulike nivå. Det beste jeg vet er å møte nye mennesker og få ny input. Jeg syns også det er skikkelig kult med mennesker som tør å være og gjøre ting som er utenfor det som anses som normalt. Jeg digger også mennesker som ser løsninger istedenfor problemer på de utfordringene de møter i livet.

27. Hvor er det fineste stedet du noen gang har besøkt?

Det var noe utrolig magisk ved å reise rundt blant ville dyr og naturen i Zimbabwe og Botswana. Det anbefales!

28. Hvor ditt neste reisemål?

Akkurat nå bor jeg i Las Palmas på Gran Canaria, så neste reisemål er hjem igjen til Norge før det blir en jentetur til København senere i høst.