Bedre enn vippeextension

Det lureste jeg noen gang har gjort er å slutte med vippeekstensions. Ihvertfall når jeg ser tilbake nå. Den gang da følte jeg meg som verdens fineste, og synes det var fantastisk å våkne opp med dådyrvipper uten å gjøre noen verdens ting.

//etter vippebøy

I dag ser jeg tilbake og skjønner ikke hvordan jeg ikke kunne se det selv. På bilder som ble tatt ser det ut som jeg har blå ringer under øynene, fordi vippene var så lange at de kastet skygger.

Derimot synes jeg fyldige og tette vipper er superfint. En bra mascara kan gjøre en stor forskjell, men jeg har fortsatt igjen å teste serum. Jeg hører fra den ene og den andre hvor fornøyde de er med vippeserum. Men min erfaring er at alle får lange vipper, og ikke så mye fyldigere. Det kan hende det er jeg som er på bærtur her, og rett og slett er nødt til å prøve det selv.

//før vippebøy

Før sommeren derimot dro jeg til Eliteklinikken i Sandvika og farget vippene mørkere og tok en vippebøy. Det gjøres så enkelt ved at vippene forsiktig blir bøyd bakover og festet til en gelepad på øyelokket med et skånsomt lim. Deretter påføres et serum for å gi vippene den permanente bøyen. Du kan selv bestemme hvor mye bøy du ønsker å få på vippene. De formet seg etter gelepadden, og hele prosessen tar under en time.

//under prosessen

Jeg har ventet med å skrive om det, fordi jeg ville se om resultatet fortsatt var bra etter en sommer med mye sol og bading. Jeg kan med hånden på hjertet si at er det en ting jeg skal gjøre igjen så er det definitvt det. Tross bading i både saltvann og klorvann så har både bøy og farge holdt lenge. Jeg kan fint gå uten mascara, for vippene er mørke i tuppene og buer oppover. Jeg synes jeg ser hakket mer våken ut, og vippene ser både fyldigere og lengre ut.

Mens jeg nå bestiller meg neste time til vippebøy så tar jeg gjerne imot erfaringer om det er noen som har prøvd noen bra serum, og hvilken resultater det gir.