Jeg har blitt butikkeier

Og vipps så har jeg blitt butikkeier igjen. Jeg hadde trodd at det å drive butikk var et avsluttet kapittel for min del da mamma og jeg la ned Carpe Diem for nesten 10 år siden. Vi elsket det, men det er beinhard jobbing, og jeg fant fort ut en 08.00-23.00 jobb ikke lar seg kombinere med barn og familie.

Nå er jeg altså i gamet igjen, og denne gangen er jeg blitt medeier i Motekroken på Beitostølen. Det er så gøy at jeg igjen kan bidra med innkjøp, merker og butikk. Motekroken har eksistert i mange år, og har ett godt innarbeidet konspet. Et ekstra bonus er at butikken allerede fører merker som jeg er veldig glad, by TiMo, Holzweiler, Elle&il, Busnel, Fusalp, Fleicher Couture, Samsøe og Samsøe etc.

Vi satser nå stort med å ha lansert ny nettbutikk. Ta gjerne en titt HER.

//jeans fra Holzweiler, skjorte fra Nygaardsanna, jakke fra Busnel, sko fra Louis Vuitton, skjerf fra motekroken, veske fra Gine Margrethe x Becksøndergaard.