Vinterens it-jakke på budsjett

Vinterens IT-jakke er lun, fluffy og i fuskepels. Den kommer i favorittfargene som dus rosa, armygrønt og i svart. At den er av norsk design gjør det hakket bedre. Øverst på min ønskeleliste står fuskepelsen fra Elle&il.

At Elle&il gjør det bra for tiden, det er det ingen tvil om. Vi i Dailystory gjorde et intervju med de HER. Vi var facinert over at to svigerinner i mammapermisjon turde å satse, og det står det respekt av. Satsningen har virkelig gitt resultater, og at de har lykkes er det ingen tvil om.

En basekolleksjon ble tatt hakket videre, og i år har de for første gang introdusert ytterplagg i kolleksjonen sin. En fuskepels i både lang og kort. Min favoritt er den rosa. Jeg elsket den første gang jeg så den, og har den høyt på ønskelisten. Prisen er det heller ingenting å si på (etter min mening, men det kan hende jeg er litt yrkesskadet). 

Litt ekstra stas er det at hun vakre på de to første bildene (@margrethemeiner ) er svigerinnen min. Jakkene finner du på Motekroken HER på Villoid HER, på MeandmyCousin HER. Og på Elle&il sin hjemmeside HER.