Dailytalk: Kirsten Westergaard

Kirsten Westergaard er utdannet blomsterdekoratør og har egen forretning med spesialisering på blomster til bryllup og planter til restauranter, barer og private hjem.

Hun holder også kurs i blomsterdekorering og har abonnementet «fredagsblomster» hvor du får blomster levert på døra før helgen. Kristin har bodd tre år i København og jobbet som assistent for en av de største skandinaviske blomsterdesignerene, Annette von Einem. Hun har konkurrert i Norge og Danmark og vært med på internasjonale mesterskap i Japan og Singapore sammen med Annette. Dette har gitt henne flere mesterskapstitler.

På plantesiden har hun levert planter til blant annet Ingensteds og Torggata Botaniske og har et eget plantestudio på Hellviktangen på Nesodden. Og nå også til AG og Co sin nye sjappe Vaar på Kiellands Plass.

Med bryllup har hun hatt en dobling i antall leveringer hvert år siden hun startet opp for tre år siden. I år har hun levert blomster til over 40 bryllup! På privaten er Kirsten gift med jobben og har en husky til partner. Ingen barn, men to bengalske katter og to akvarium på til sammen 450 liter.Trenger du blomster, så vet du iallfall hvem du skal ringe til 😉
kirstenwestergaard.no
Instagram: blomsterdekoratør

  1. Fortell oss om dine planer i dag!

Jeg skal klippe meg på Vaar og konsert med Lissie på Rockefeller etterpå.

 2. Vi må få et bilde! Har du en bra selfie?

 3. Så må vi få en dårlig selfie..

Var ikke en så dårlig selfie av meg da, men grisen min Frank har sett bedre ut !

Ja, du leste riktig. I fjor hadde jeg tre griser (Stine, Frank og Robert) som bodde på tomta mi som jeg skal bygge hus på. De gjorde en fantastisk jobb med å grave opp hagen 🙂 Miljøvennlig og veldig koselig selskap. Grisen er et utrolig fint dyr som har masse personlighet og elsker kos. Når en gris blir glad så skiller den ut en veldig god lukt som minner om skog. 

4. Hva er din morgenrutine og hvor lang tid bruker du på badet?

Uff, alt for kort tid! Er utrolig trøtt om morgenen og er kronisk sent ute. Det blir gjerne en sterk kaffe og litt maskara og så må jeg løpe.

5. Favoritt duft?

Bruker bare én parfyme, Coco Noir fra Chanel.

6. Hva vil du helst at mannen/dama di skal lukte?

Noe digg noe

7. Hva hører du på akkurat nå?

Det går i alt fra Billie Holiday til Eminem, så en god mix av favorittlåter i loop på spotify

8. Og hva ser du på akkurat nå?

Live fra Apollo, elsker standup ! 

9. Take-away eller hjemmelaget?

Take-away. Spiste Korma med lam fra Gutta fra Calcutta sist, nam !

Det var kanskje litt slemt sagt siden mamma er kokk og det skal sies at ingen lager så god mat som henne, men jeg synes det er sååå kjedelig å lage mat! Mat skal spises, ikke lages – og da er jo takeaway perfekt!

10. Hvilken 5 ting må du alltid ha i kjøleskapet?

Melk, syltetøy, smør…. det var bare tre ting, men jeg trenger ikke flere.

11. Hva er din kaffe bestilling?

Dobbel cortado og croissant.

12. Hva er din guilty pleasure?

Tja, Justin Bieber akustisk.

13. Hva får deg til å gråte?

Når andre gråter. Jeg blir lett rørt av andres tårer.

14. Når gråt du sist?

Jeg begravde pappaen min i våres, så det var vel forrige gang jeg gråt.

15.  Hvilket råd ville du gitt til seg selv som 15-åring?

Slapp av, det kommer til å ordne seg !

16. Angrer du på noe i livet ditt, og om hva, hva ville du gjort annerledes?

Jeg kommer alltid til å angre på at jeg ikke turte å satse på musikken. Det bor en liten sangerinne der inne som nok aldri kommer seg ut av skapet. 

17. Tre mennesker, død eller levende du helst ville spist middag med?

Min bestemor, oldemor og niese på 4 år

18. Hva hadde dere snakket om?Livet som kvinne i hver vår tid. Jeg er så fascinert av den tiden vi vokser opp i og hvordan det legger rammen for hvordan livene våres utspiller seg. Min bestemor fikk 13 barn, jeg har ingen og min niese mener hun kanskje er gutt og har begynt å grue seg til kjønnsoperasjon . Og oldemor som levde før krigen og levde under helt andre kår enn vi kan forestille oss. Det synes jeg hadde vært utrolig spennende å kunne samle rundt ett bord.

19. Hva hadde du servert?
Tja, taco kanskje, må jo være noe «alle» liker 🙂 

20. Hva bestiller du i baren?

Øl, orker ikke fancy drinker. Heller ikke fancy øl, så en helt vanlig halvliter i en hyggelig bar med gode venninner. Er ikke mer som skal til 🙂 

21. Hva er ditt morsomste partytriks? (gjerne et bilde her)

Har alltid med meg hunden min Kira overalt, det pleier å slå an 🙂

22. Hva er den siste gaven du gav?

Mine to porselenskopper fra Kaffekollektivet (min absolutte favoritt kaffebar i København) til min storesøster som nettopp fikk seg ny leilighet. Vi har delt hus den siste tiden mens hun har jaktet på leilighet, og disse koppene var de hun alltid valgte til morgenkaffen. Da måtte de bare bli med henne til den nye freshe leiligheten 🙂 

23. Hvem fikk du din siste SMS fra?

Fotograf Marte Garman 

24. Hva stod det i den?

Bare å ringe nå! 

25. Hvilket ord ville du brukt dersom du skulle beskrevet deg selv med ett ord?

Dyrevenn.

26. Hvem er ditt største forbilde, og hvem inspireres du av?

Marina Abramovic – for en sterk kvinne. Hun er den jeg ser mest opp til i hele verden og jeg bare elsker henne. Det fokuset, den styrken og den utholdenheten. Hun er bare helt fantastisk.

Jeg er veldig inspirert av naturen. Høres ut som en klisje, men jeg får så mange ideer når jeg er ute !

Generelt folk som gjør sine egne ting og tør å satse! Det synes jeg er så kult! 

27. Hvor er det fineste stedet du noen gang har besøkt?

Marocco, aldri følt meg så hjemme før !

28. Hvor ditt neste reisemål
Hytta på Ål ! Jeg og Kira skal gå noen kjempe fine turer på fjellet sammen utover høsten 🙂