Blundstone – konkurranse

Blundstone er et merke fra Tasmania, Australia, som ble grunnlagt i 1870. Den dag i dag er det et familieeid selskap og siden da har de produsert arbeidssko, som har fokus på å avlaste slitne føtter. På 80 -og 90-tallet kom de klassiske Chelseabootsene til Blundstone i motebildet og har blitt en hverdagssko.

Skoene ble opprinnelig laget som arbeidssko, og er de veldig robuste og tåler ekstremt mye. Barneskoene er helt geniale og er supre for aktive barn som leker mye. De passer like godt til en tur i skogen og på fjellet, som på shopping eller på festival.

Skoene fra Blundstone er tidløse og har en klassisk look som passer til det aller meste av klær – de funker til og med på catwalken. Et par Chelseaboots fra Blundstone er et must å ha i skapet. Her i Norge funker de stort sett hele året, men  det er en veldig typisk høst/vinter sko.

Skoene er veldig komfortable og blir bare kulere og kulere jo mer du bruker de og når de er litt slitt. Dette er et par sko som har lang levetid og som man bare blir mer og mer glad i.

Vil du vinne sko fra Blundstone? Se mer på Dailystory.no på instagram. Vinneren får to par sko til seg selv og 2 par til den du tagger på Dailystory sin instagram.