Kajsas

Etter å ha blitt servert Kajsas nydelige og fargerike mat ble vi nysgjerrige på hvem som stod på bak dette fantastiske matkonsepetet. Vi har tatt en gründerprat med damen bak Kajsas.

  1. Kan du fortelle oss litt om idéen og konseptet?

Ideen til KAJSAS kom av min egen lyst til å drive med det jeg elsker høyt; mat, blomster og dekorasjon. Ved å lage konseptet med ulike tapas-menyer, kaker og desserter som danderes på fargerike kjeramikkfat og pyntes med blomster og urter fant jeg en måte å kombinere dette på. Vårt konsept er å levere den mest fargerike, smakfulle og frodige maten – der man starter med råvarer av ypperste kvalitet og runder av med perfeksjon i presentasjonen.

KAJSAS startet opp for 7 år siden, hjemme på min egen kjøkkenbenk. Jeg jobbet hver helg gratis i selskaper hos kundene som en «ekstra service» i oppstartsfasen. Etter hvert har det utviklet seg til å bli det vi er i dag, og vi er stolte av å klare å ha bevart konseptet vi elsker.

  1. Hva opplever dere  i jobben?

Samtaler med råvareleverandører, blomster-behandling, møter, kunde-arrangementer, selskaper, transport av mat, men så klart aller mest samtaler, planlegging og tilrettelegging med og for våre kunder, og ikke minst matlaging. Vi jobber hele tiden for å finne på nye smaker, nye retter, nye ideer som kan fortsette å dyrke videre på vårt konsept og våre drømmer. En ting er helt sikkert; ingen dag er den andre lik.

  1. Hva er deres  fremtidsvisjoner?

Både jeg og mine to døtre som jeg jobber tett med er «ville», så ideene skal det ikke stå på. Per i dag driver vi en butikk på Nesøya, cateringen og har selskapslokaler til utleie. Aktuelle fremtidsvisjoner vi har snakket om er å åpne flere butikker, en restaurant, en egen kjeramikk-kolleksjon, for å nevne noe. Drømmene skal det ikke stå på.

4.Har dere noen gode tips til andre gründere?

Vær tro mot konseptet, si ja til det du vet dere er gode på!

Brett opp ermene, ikke syt og ingenting kommer gratis!