Redebygging og gode hårdager

Uke 35 fløy forbi uten at det egentlig skjedde så mye. Det ryddes og organiseres i arvede klær og babyutstyr. Jeg har strikket en stund på «lillesøsters romper» fra danske Petite Knit, og endelig ble jeg ferdig. Litt knot var det, og til tross for noen skjønnhetsfeil er jeg ganske fornøyd med resultatet. Gleder meg til lille my får på en liten ullbody, et par fine strømpebukser og denne. Den er strikket med to tråder, nemlig rester fra Garnsurr-nøstet som gir den fine meleringen, og et merinogarn fra Sandnes Garn i fargen natur. Har skjønt i etterkant at jeg kanskje gjerne heller skulle brukt et annet garn fra Kompelompe-serien til Sandnes Garn som er mer kitt-farget, men skit samme.

Ellers er det i denne graviditeten som sist gang sånn at jeg ikke trenger å vaske håret mer enn kanskje to ganger i uken. Til vanlig vasker jeg håret annenhver dag. Det er så digg å slippe billig unna. Graviditeten byr på masse volum og krever lite stell. Har hørt at grunnen til dette er at man mister mye mindre hår mens man går gravid, men så vet jo de fleste at man mister desto mer når man ammer. Så jeg får nyte så lenge det varer. Amme-lugg i vikene og død manke er nok på plass tidlig på nyåret. Bra det er lue-sesong på den tiden av året.