Dailytalk: Sebastian Solberg

Sebastian Solberg jobbet sammen med Tone og AG på Love Island. Han jobber som TV–regissør/reporter og blander dette med å jobbe med eiendom sammen med sin far. Sebastian ble pappa i januar og har siden det ”blogget” på instagram om problemene og situasjonene som oppstår i livet som pappa.

Han  synes selv at han var sykt tynn og digg før han brakk benet i 3 klasse på videregående, men føler seg som et bedre menneske nå med 25 kilo ekstra på baken.

De viktigste tingene i livet mener han er å le, spise smash, være med datteren sin og kjøre berg og dalbaner. Så legger han til at det kreves vel at han også nevner kjæresten? Sebastian mener at alle mennesker har noe å lære hverandre om man gidder å lytte. På tross av dette synes han selv det noen ganger kan være vanskelig å lytte fordi folk som regel er for opptatt av å si de «riktige tingene» istedenfor å si akkurat det de tenker.

Han snakker mye og blir ofte lei sin egen stemme.

1. Fortell oss om dine planer i dag
I dag skal jeg stå opp, skifte noen bæsjebleier, ta på meg klær, bli gulpet på av datteren min, ta på meg nye klær og gå på jobb. Etter jobb skal jeg hjem for å se an mulighetene for å få elsket litt med samboeren min, så sove!

2. Vi må få et bilde. Har du en bra selfie?

3. …også må vi få en dårlig selfie..

4. Hva er din morgenrutine og hvor lang tid bruker du på badet?
Spørre samboeren om hun vil elske, som regel gå skuffet ut av soverommet, dusje, ta på meg en skjorte, så komme meg ut av døren. Dette bruker jeg ca 10 minutter på. (Pluss/minus 30 sekunder avhengig av hvor heldig jeg er på elskefronten)

5. Favoritt duft?
Beste lukten jeg noensinne har luktet må være lukten av min datter da hun akkurat ble født og «Balkan», kebabsjappa i Pilestredet.

6. Hva vil du helst at mannen/dama di skal lukte?
Nydusjet, nybarbert og lykkelig. (JA, man kan lukte lykkelig)

7. Hva hører du på akkurat nå?
Dårlig når det kommer til musikk, men pleier å gå inn på ”top 50 most played songs” og trykke play. Det funker nesten alltid.

8. Hva ser du på akkurat nå?
Broen! Etter alle andre tydeligvis! Sykt bra. Blir overraskende fascinert og erigert av Saga Noren. Hun er jo helt RÅ!

9. Take-away eller hjemmelaget?
Jeg spiser alt unntatt leverpostei, kaviar og makrell i tomat, så spiller ingen rolle egentlig. Jeg er ikke så flink til å lage mat, så det blir ofte Fodoora når jeg er alene hjemme. Hjemmelaget når jeg har venner på besøk eller min bedre halvdel er hjemme! Hun er ernæringsfysiolog og lager masse sunn og “slim-fit”-vennlig mat!

10. Hvilken 5 ting må du alltid ha i kjøleskapet?

1. Grandis, til jeg når er klein

2. Mango, fordi da føler jeg meg sunn

3. Smash, fordi det er vanskelig å bare ta en

4. Farris, fordi det er det aller beste jeg kan drikke.

5. Fresh OJ, fordi da kan jeg si «OJ». Noe jeg føler meg veldig kul når jeg sier.

11. Hva er din kaffe bestilling?
Drikker ikke kaffe, men spør alltid folk om vi skal ta en kaffe likevel. Det høres vel ikke så fett ut å si  ”Vil du bli med å drikke appelsin juice?

12. Hva er din guilty pleasure?
Ser alt av reality! På svensk, dansk, norsk og engelsk. Pluss at jeg stalker dritten ut av folk på instagram.

13. Hva får deg til å gråte?
Alt med barn! Når barn ikke har det bra! Når de er lei seg. Når noen får barn, når noen ikke får barn. Barn som går alene hjem fra skolen, barn som sulter, barn som ikke får nok kjærlighet. Barnearbeid. SOS Barneby reklamene som går i påsken og julen. Absolutt alt fælt med barn, griner jeg av!

14. Når gråt du sist?
Jeg gråt sist for et par dager siden da jeg så fødselsfilmen av min datter for 100 gang. Jeg griner der også! Så da sitter jeg og griner av å se meg selv grine … Er det definisjonen på narssisime kanskje?

15. Hvilket råd ville du gitt til seg selv som 15-åring?
Vær snillere med moren og faren din. De gjør en kjempejobb med å holde deg i live. Pass på folk som ikke har det bra, det er kult å bry seg om andre. OG…ikke ligg med XXX, du kommer til å få klamma.

16. Angrer du på noe i livet ditt, og om hva, hva ville du gjort annerledes?
Angrer ikke på så mye. Har tatt haugevis av idiotiske valg som jeg sikkert kunne vært foruten, men prøver å tenke på det som lærdom.

17. Tre mennesker, død eller levende, du helst ville spist middag med?
Hitler, Kris Jenner og Aune Sand

18. Hva hadde dere snakket om?
Berg og dalbaner, både i fornøyelsesparker og i livet generelt, sex, barneoppdragelse og om hvem som kunne drukket mest tequila. Holder en knapp på momager Kris Jenner her, faktisk.

19. Hva hadde du servert?
Forrett: Brødskive med sjokoladepålegg
Hovedrett: Kylling, pomfritt og bearnéssaus
Dessert: 1,2,3 Sjokoladekake fra toro, med masse glassur.

20. Hva bestiller du i baren?
Oftest det med høyest prosent til lavest pris. Om jeg skal være fin på det går det i bobler,  hvitvin eller tequila.

21. Hva er ditt morsomste partytriks? (gjerne et bilde her)
Kan dette kalles drag? I så fall er det mitt beste triks.

22. Hva er den siste gaven du gav?
Jeg gav en Celine veske til kjæresten min fordi hun har fått ny jobb, har nailet å bli mamma i en ung alder og er et ekstremt behagelig menneske å være rundt (når hun ikke er gravid).

23. Hvem fikk du din siste SMS fra
Pappa

24. Hva stod det i den?
Blir i Stockholm en natt til

25. Hvilket ord ville du brukt dersom du skulle beskrevet deg selv med ett ord?Semi Skitzofren. Og med det mener jeg at jeg kan sikkert være et av de mest surrete, useriøse, flytende menneskene du har møtt, men på en annen side er jeg beinseriøs, nøye og superbestemt.

26. Hvem er ditt største forbilde, og hvem inspireres du av?
Har ikke noe spesifikt forbilde, men jeg inspireres av mine foreldre som jeg synes er helt fenomenale folk. Min bestemor som er erkekristen fra bygda, men har en ekstrem åpenhet og aksept for andre mennesker. Jeg blir ekstremt inspirert av vennene mine som satser på det de vil, åpner egne bedrifter og står på for å på nå sine drømmer. Venner og familie som opplever litt motstand, men reiser seg opp og kommer seg videre. Kjæresten min som tør å gå litt imot det å være en ”A4” mamma. Aller mest inspireres jeg av mennesker som klarer å være seg selv uavhengig av situasjon og som tør å dele sin historie. Disse menneskene lærer jeg daglig utrolig mye av.

27. Hvor er det fineste stedet du noen gang har besøkt?
Jeg bodde i NYC i 2 år og det gjorde veldig mye med meg som person. Det er nok ikke det mest visuelt peneste stedet, men jeg elsker den gryta med mennesker fra hele verden. Det er så sykt fint og fascinerende å se hvordan rik, fattig, gul, hvit, sort, homofil, muslim, teck geeks, modeller, studenter, businessfolk, uteliggere, kristne, jøder, unge og gamle bare har lært seg å leve sammen på en forholdsvis liten plass.

28. Hvor ditt neste reisemål?
Håper jeg skal til Dubai og/eller Roma før året er omme, men har ingenting bestilt ennå.

Du kan bli ENDA bedre kjent med Sebastian på hans Instagramkonto @sebastiansolberg

og hans splitter nye youtube-kanal