Dailytalk: Maiken Wahlstrøm Nilssen

Maiken jobber som modell og er nyutdannet Yoga instruktør. Hun har deltatt i Top Model og Farmen kjendis, og er like sprudlene og sjarmerende i virkeligheten som på skjermen. Møt denne vakre og positive jenta «direkte» fra Los Angeles.

1. Hvorfor tror du at akkurat du er utvalgt til vår dailytalk?
Hmm, jeg tror jeg ble valgt fordi jeg er uredd og går min egen vei. Kjører min egen greie, noe Dailystory også gjør;)

2. Nå må vi få et bilde, har du en bra selfie?

3. …også må vi få en dårlig selfie.


4. Hva er din morgenrutine og hvor lang tid bruker du på badet?
Jeg står opp, gjør er par yoga/tøy/bøy-øvelser. Vasker ansiktet med rent vann, først varmt så kaldt. Deretter bruker jeg Khiels vitamin C serum med Clarins serum Tighten and brighten som fuktighetskrem. De dagene jeg vet jeg skal være ute i solen bruker jeg alltid Rudolph solkrem med solfaktor 50. Jeg bruker øyenbrynsgel for å heve brynene, deretter Elisabeth Arden sin fuktighets-leppestift med farge. Så er jeg good to go! Naturlig er det beste, da ser jeg yngre og mer fresh ut. Jeg synes også det skal være forskjell på hverdag og fest. Om jeg tar på maskara så tar jeg kun i tuppene, da får man dådyr blikket jeg elsker;)

Jeg er også totalt avhengig av Green Peel og Dr Shremmeck produktene. Tar en Green Peel behandling 1 gang i måneden. Stol på meg og prøv!

5. Hva er din favoritt duft?
Akkurat nå er det Jean Paul Gaultier Scandale. Ellers er jeg stor fan av oljeduften Amber.

6. Hva vil du helst at partneren din skal lukte?
Mystisk, litt tung og sexy duft. Men, ikke krydret.

7. Hva hører du på akkurat nå?
Jeg hører på meditasjonsmusikk eller klassisk. Man roer hele nervesystemet i en ellers hektisk hverdag utifra lyder og sanseinntrykk. Så klassisk eller typisk spa musikk som jeg kaller det, nullstiller meg ovenfor inntrykk og utfordrene valg i hverdagen. Ellers hører jeg på en liste som heter «Mellow» av Jesper Van Kristensen.

8. Og hva ser du på akkurat nå?
Haha! Meg selv. Sitter hos frisøren og striper håret, har ikke gjort det på et år. Ååå du mener serier, hehe. Nei dette spørsmålet får jeg ofte. Jeg ser ikke på serier, kun filmer. Jeg har aldri vært en dame som ligger stille i ro i sengen/sofaen og følger med på serier alene. Da er jeg heller aktiv eller er med venner.

9. Take-away eller hjemmelaget?
Hjemmelaget når jeg er i et forhold. Sunn takeaway som singel, alltid på farten da.

10. Hvilken 5 ting må du alltid ha i kjøleskapet?
Sitron, mørk sjokolade minst 70% kakao, Mandelmelk, avokado, tunfisk.

11. Hva er din kaffebestilling?
Kaffe latte med mandelmelk. Alltid!

12. Hva er din guilty pleasure?
Kokosboller

13. Hva får deg til å gråte?
Gledestårer eller triste tårer? Jeg svarer på begge. Gledestårer: Når mennesker er snille mot hverandre uten tanker om å få noe igjen. Ekte kjærlighet mellom to personer som elsker hverandre høyt og ubetinget, med full forståelse og genuinitet ovenfor hverandre. Når noen mestrer noe de har jobbet hardt for. Rørende filmer som ender godt.

Triste tårer: Når jeg ser noen har det vondt, dyr som lider eller urettferdighet. Når noen sier noe eller lover noe med ord, men handlingene tilsier noe annet. Gripende filmer, du ønsker virkelig ikke å sitte ved siden av meg på en lang flytur. Jeg raider alle de dype filmene som er og gråter sånn på ordentlig.

14. Når gråt du sist?
Jeg gråt jo så klart på flyturen fra Norge til LA. Noen filmer har så vakkert budskap at jeg blir helt vippet av pinnen. Jo! Jeg gråt faktisk i sted. En venninne ringte for å si hvor stolt hun var av meg etter en rolle jeg gjorde i kortfilmen «Homewrecker». Blir rørt når noen ringer kun for å si noe så hyggelig.

15. Hvilket råd ville du gitt til seg selv som 15-åring?
1. De fleste bekymringer blir det ikke noe av. 2. Ikke bli usikker på drømmene dine og hvor du vil, selvom de er annerledes enn normen og hva de andre rundt deg ønsker.
3. Bruk mer av energien din på deg selv enn på alle andre.

16. Angrer du på noe i livet ditt, og om hva, hva ville du gjort annerledes?
Jeg angrer ikke på så mye. Alle valgene jeg har tatt og gjort har fått meg til å bli den jeg er i dag. Og per dags dato er jeg ganske fornøyd med hvem jeg er! Hvis jeg skal nevne noe må det være at jeg ikke begynte som modell når jeg var yngre. Igjen, så tror jeg ikke at jeg var mentalt klar for det før akkurat når jeg startet uansett. Jo, en ting til! Jeg kunne ønske jeg hadde lyttet til intuisjonen min tidligere i noen situasjoner, enn å ventet til det smeller.

17. Tre mennesker, død eller levende du helst ville spist middag med?
Wow. Denne er morsom. Det er så mange fler enn 3! Men, de første jeg kommer på er: Diana The Princess of Wales, Anne-Cath Vestly og Ramana Maharši.

18. Hva hadde dere snakket om?
Med Diana så hadde jeg spurt om hva hun mener er det viktigste vi kvinner kan huske på i livet. Og hva kvinner kan gjøre for andre og oss selv. Med Anne-Cath så hadde jeg spurt om hvordan hun klarte å holde magien og fantasien som barn har i voksen alder. Jeg hadde også fortalt henne hvor viktig hun var for meg som barn. Som klarte å skape så levende og spennende fortellinger som fikk meg langt bort fra virkeligheten og inn i eventyrland. En verden som gjør livet så magisk å leve. Så har vi Ramana, en av de største yoga guruene gjennom tidene. Han flyttet til fjells i en alder av 16 år. Jeg hadde spurt han om vanvittige mange spørsmål rundt kjærlighet, nestekjærlighet, ubetingetkjærlighet og kjærligheten ovenfor seg selv. Jeg hadde spurt han om gleden ved å bare «være», å eksistere.

19. Hva hadde du servert?
Jeg hadde servert en tre retters middag til Diana. Altså: Bakte rødbeter med chevrekrem. Stekt kveite med trøffelrisotto, syltede auberginer og potetailoi. Så tilslutt sjokoladefondant med mascarponeegg. Aner ikke om jeg hadde fått til dette, men skulle virkelig gjort tidenes innsats! Til Anne Cath så hadde jeg faktisk laget hjemmelagde kjøttkaker i brun saus med tyttebær, ertestuing og poteter. Til dessert hadde det blitt vaniljeis pluss bjørnebær med varm flytende sjokolade. Til Ramana så hadde jeg ringt Vibeke Klemetsen for tips!

20. Hva bestiller du i baren?
Jeg hadde bestilt en skinny Margarita(tequila) med Diana. En nydelig spansk rødvin med Anne og sitronvann med Ramana.

21. Hva er ditt morsomste partytriks? 
Legge meg ned på dansegulvet å gjøre reka. Hygenisk sett ikke fullt så deilig, men alle revner av latter.

22. Hva er den siste gaven du gav?
Faktisk en dildo. Ikke spør!

23. Hvem fikk du din siste SMS fra?
Melaine, bookeren min.

24. Hva stod det i den?
Okay come in tomorrow let’s see it ! If your not happy you should go back and get what you paid for.

25. Hvilket ord ville du brukt dersom du skulle beskrevet deg selv med ett ord?
Positiv

26. Hvem er ditt største forbilde, og hvem inspireres du av?
Julia Roberts, Cameron Diaz, Michelle Obama og Oprah Winfrey er noen av de. Pluss to veldig flotte norske kvinner som heter Hege Figenbaum Riekeles og Sissel Fylling, de inspirerer meg også masse.

Hege ble jeg kjent med for 2 år siden. Hun er lege og studerer positiv psykologi. Hun har en helt spesiell og unik måte å formidle på. Den energien vi bærer og utstråler kan styre mye av livet og hverdagen våres. Hun får meg til å stole på livet og alt som skjer rundt meg. «Livet er organisk og dynamisk. Det spirer på sin måte slik det er ment å være». Det er en setning jeg har plukket opp fra henne, som jeg stadig sier til meg selv i hverdagen. Jeg har aldri møtt et menneske og en lege som er så varm. Og som jobber på en så unik og oppløftende måte som henne. Hun sprer varme, godhet og klokskap hvor enn hun går.

Sissel Fylling synes jeg er en av de flinkeste makeup og hårstylistene vi har i Norge. Hun er som en norsk utgave av Tyra Banks/Beyonce for meg. Skikkelig womanpower, og hele kvinnen stråler. Hun lar ingen tråkke henne på tærne, og jeg får så lyst til å gripe alle mulighetene foran meg når jeg er rundt henne. Hun er som et friskt pust! Hele crewet på sett løftes opp et nivå når hun kommer inn i rommet. Hun inspirerer meg stort mens jeg jobber.

27. Hvor er det fineste stedet du noen gang har besøkt?
Punta Mona i Costa Rica og Ubud i Bali

28. Hvor ditt neste reisemål?
Jeg kom nettopp til LA så jeg tar en ting av gangen. Kanskje Mexico?

29. Hva er din leveregel og ditt motto?
Jeg har skrevet ned litt tanker rundt dette tidligere. Så jeg har litt å dele her.

Oppriktig så mener jeg så lenge du er snill og god mot alle rundt deg, og prøver å gjøre alt utifra kjærlighet så løser det meste seg. Jeg vil heller elske og miste noen, enn å aldri elske. Jeg vil heller være åpen og ha tillit, og kanskje bli skuffet, enn å alltid være lukket og beskyttet. Ikke bland tiltrekning og tilknytning med kjærlighet. Man må føle på nederlag, sorg, skuffelser og tap for å leve et fargerikt og passionate liv fullt ut. Men, dette er ikke ensbetydende på at vi ikke har fortjent kjærlighet, tilhørighet og glede. Lytt til intuisjonen din, det er din største superstyrke ovenfor egen lykke i livet. Jobb hardt for hva du tror på, det er hva du tror som teller for deg og ikke andre. Aldri mist barnet i deg og aldri mist nysgjerrigheten på livet.

Masse kjærlighet fra Maiken