På tide å…

Å pakke fødebagen, sies det… iallfall mener gravide-appen min og ulike nyhetsbrev jeg mottar, at tiden er inne. Og det rare er at jeg har alt jeg trenger, så det er egentlig fort gjort. Hadde jeg bare visst hvor alle tingene som skal med befant seg. Alt ligger litt her og der og jeg får liksom ikke somlet meg til å bli ferdig med det. Gir meg selv en liten uke.

Har gått til innkjøp av noen små ullplagg til lille my. Den fine lua fra danske FUB er nok litt for stor med det første, men heller for stor enn for liten. Den lille pointelle-bodyen fra Joha med blonder er bare for søt og det samme er strømpebuksen fra MP Denmark og sokkene fra Nøstebarn. Det som ikke er like søtt er størrelsen på de ammeinnleggene i ull, også fra Nøstebarn. Men de er så digge, jeg har flere fra forrige runde, men måtte unne meg et nytt par til å ha med på sykehuset.

Har begynt på et babyteppe jeg håper jeg rekker å strikke ferdig før lille my melder sin ankomst. Kjøpte dyrt og fint garn i går, og ser allerede at jeg trenger flere nøster (typisk!). Det er Yak merinoull, så mykt og deilig. Strikker det enkleste teppet man kan tenke seg. 150 masker på pinne 5, rillestrikk. Helt meditasjonsaktig å gjøre noe så ensformig. Men jeg må passe meg, strikker til tider så lenge av gangen at jeg får vondt i armer og skuldre. Og er det én ting man ikke vil ha når man får ny baby, så er det senebetennelse i armene.

I går var jeg raskt innom et presse-event for å sjekke ut Baylon. Menneskene bak det norske barneklesmerket Lillelam står også bak det mindre kjente merket Baylon som hittil har laget ullklær til ungdom. Nå lanserer Baylon kolleksjon til voksne og sengetøy i merinoull(!!!).

Og det var sengetøyet jeg dro for å se på. Supermykt, tynt og lekkert. Livet mitt er nokså beige (estetisk sett) for tiden, så jeg falt selvsagt for det beige settet. Her snakker vi julegave til luksusdyret (som er frysepinn) og har alt. Ikke billig, men sånn er det med fint sengetøy. Å kjøpe nytt, fint sengetøy er en investering. Man ligger i det hver natt, og dessuten er det et sted man kan merke at god kvalitet føles bedre OG varer lenger så er det blant annet på sengetøy.

(Foreløpig selges sengetøyet hos Fru Lyng-butikkene og på hjemmesiden til merket.)

(Innlegget er ikke sponset.)