Hei Dailystory!

Jeg heter Julie, og jeg er ny her.
Jeg er 37 år, utdannet journalist og har jobbet med å lage innhold i litt over 12 år.
(Du kan lese mer om bakgrunnen min i bioen min her.)

Jeg er glad i både å skrive og dele bilder. Nå har jeg akkurat gått ut i barselpermisjon med barn nummer to, og ønsket mitt med denne bloggen fremover nå er at den skal være en plattform hvor jeg kan skrive om ting som opptar og interesserer meg. Det er fint å ha en kanal hvor jeg kan skrive lystbetont om alt fra mammalivet, til mote, skjønnhet, interiør og folk og merkevarer som inspirerer meg, og som jeg liker. Mitt eget kreative univers. Og det føles også veldig bra å ha flyttet denne bloggen hit til Dailystory hvor jeg er i selskap med så mange fine jenter som er så dyktige på sine områder. Heldige meg!

I skrivende stund er jeg gravid i uke 37, så sakte, men sikkert nærmer det seg termin. Jeg gleder meg enormt til lille my endelig kommer, og også veldig til et år med permisjon. Det skal nok bli hektisk og slitsomt og alt det der, men samtidig tror jeg man er tryggere i rollen med en nyfødt baby gang nummer to, og dermed klarer jeg kanskje å nyte mer fra første stund også. Håper det.

Så tilbake til denne bloggen og hva den skal være.. For meg føles det naturlig å dele personlig fra mitt hverdagsliv og min perm, men jeg har også ambisjoner om å treffe og omtale inspirerende folk som gjør inspirerende ting. Og om et år skal vi flytte inn i vårt nye hjem som bygges i disse dager, så en hel del interiør vil det nok også bli. Mote, skjønnhet, trening, livsstil, bærekraft og helse er også viktig for meg, så her blir det nok litt av alt. Jeg har mye på hjertet og min Dailystory-reise begynner her i dag. Jeg håper vi kan bli bedre kjent i månedene fremover og blir glad hvis du vil følge med!

Følg meg gjerne på Instagram også: @j_kase

Alt godt så lenge!
/J