Kickstarte veka

Mandag morgen og eg kjenner til dels at kroppen bære preg av helga. På lørdag var vi i bryllup i Holmenkollen. Superfint og veldig morro, men skal ærlig inrømme at det merkast på skrotten i dag. Eg skal prøve å ignorere det og gjer dette til ein topp mandag! Føler at eg er godt i gang allerede.

Denne veka har eg store ambisjonar om å komme i gang med treningen igjen. Eg trente kun ein gang mens eg var i Spania, så i bunn og grunn har eg ikkje trent sidan før sommaren. Det er ikkje bra nok, så no må eg pushe meg over denne grusomme dørstokkmila. Og eg veit at det skal berre ei treningsøkt til, så er motivasjonen på plass igjen. Noken andre som kjenner seg att? I kombinasjon med trening så får eg lyst å ete sunt, ikkje kebab som eg endte opp med å ete i går. Eller jo, kebab dagen derpå er alltid ein god idé.

Denne kjolen brukte eg óg i bryllupet på lørdag. Så la oss kickstarte veka!! Goooood mandag 🙂