Quick fix

Need a little freshen up? Clarion Hotel tilbyr deg en ganske så heeeerlig quick fix.

Det er noen hotellkjeder som bare forstår det. Som ser hva gjestene trenger, og som gjør noe med det. Og vi må jo si at det er akkurat det Clarion Hotel har gjort når de nå har gått til innkjøp av LG- Styler. Hva er det? Jo, det tenkte vi først også, men jo mer info vi fikk, jo mer genialt ble det.

Alle kjenner nok til følelsen av å være på reise og få skrukkete og rynkete klær. Den følelsen av ikke å føle seg vel etter en lang dag med møter før man skal videre på sosiale happenings, og så alt for ofte så har man alt for liten tid mellom det ene og det andre før man skal videre. Klassisk tidsklemma.

Og det er akkurat det Clarion har gjort noe med når de nå har gått til innkjøp av LG- Styler. Det eneste man behøver å gjøre er å levere klærne sine i resepsjonen; så på en, to, tre fukter, steamer og stryker maskinen klærne dine slik at du føler deg vel, fresh og klar for det som kommer – uten å ha løftet en finger! Ganske genialt, synes nå vi! For hva betyr det for oss som gjester? At vi får mer tid til å gjøre det vi egentlig vil – og DET er ikke feil. Enda bedre er det at det for alle Nordic Choice Hotels medlemmer er helt gratis frem til 1. mars 2019. Vi skal prøve det neste gang vi er hos Clarion. Skal du?