Sommerkjolene du kan bruke vinteren gjennom

Er du som meg, som liker å bruke sommerkjolene på vinteren også? Jeg blir alltid så facinert av de som har en sommergarderobe og en vintergarderobe. De pakker ned en garderobe, og opp en garderobe, to ganger i året.

Jeg har selvfølgelig plagg slik som yttertøy og sko som er ment til en årstid, men jeg liker likevel å putte en sokk i sommersandalen å bruke den på høsten eller bruke to vårjakker over hverandre på vinteren.

Det er mange som pakker ned alle sommerklærne sine når de går høsten i møte,  og vinterklærne pakkes opp. Jeg liker å ha klærne hengende i skapet og å bruke det jeg har. Vinter som sommer. En tynn t-skjorte kan fint brukes under en blazer med en boblejakke over. Et sommerlig silkeskjørt er like fint til ullgenser og tette strømper. Kjolene mine henger alltid fremme, og de er like fine med bare legger som over en smal jeans eller strømpebukser.

Jeg har plukket ut et knippe kjoler som er å finne i butikk nå. Disse er like fine gjennom høsten, men du kan fint bruke de til flate sandaler neste sommer.

Denne er fra Camilla Stenberg.

Denne er fra Charlotte Sparre.

Denne er fra Designers Remix.

Denne er fra Munthe. Dette settet er fra Ganni (og toppen kan også snøres slik at man ikke trenger å vise mage).Denne er fra Designers Remix.