Dailytalk: Julie Kase

Julie Kase er vår ferskeste bidragsyter på Dailystory. Hun er utdannet journalist og har over 10 års erfaring fra ulike mote -og kvinnemagasin. Hun jobber for tiden som Loyalty Creator hos Varner og venter straks sitt andre barn.

1. Fortell oss om dine planer i dag
I dag skal jeg ikke så mye. Det er to uker til jeg har termin med nummer to, så nå nyter jeg late dager hjemme. Men jeg skal en viktig ting og det er å se på tilvalg vi kan bestille til vårt nye hjem som bygges i disse dager. Det blir spennende!2. Vi må få et bilde, har du en bra selfie?
La meg bare grave litt i arkivet…

Processed with VSCO with p5 preset
3. …også må vi få en dårlig selfie….
4. Hva er din morgenrutine og hvor lang tid bruker du på badet?
Jeg er ganske rask på badet og liker uansett å dusje og vaske håret om kvelden. Jeg gjør meg stort sett klar om morgenen på 20 minutter. Og det er mye raskere en samboeren, ha!5. Favoritt duft?
Lukten av (helst min egen) baby, havet og skog.
Ellers er det en parfyme man får kjøpt hos Storm i København som heter GOLD Saskia Diez, som jeg ønsker meg veldig.

6. Hva vil du helst at mannen/dama di skal lukte?
Rent, og gjerne av en god parfyme, men ikke for mye.

7. Hva hører du på akkurat nå?
Emilie Nicholas, soundtrack’et til A Star is Born, Lykkeli, og veldig mange barnesanger.

8. Og hva ser du på akkurat nå?
Le Bureau, House of Cards, Lykkeland, The Sinner og Bodyguard. Elsker gode tv-serier!

9. Take-away eller hjemmelaget?
Hjemmelaget så lenge vi har overskudd, men svak for god take-away når tiden og energien er knapp. Da blir det gjerne pizza eller asiatisk.

10. Hvilken 5 ting må du alltid ha i kjøleskapet?
Havremelk til morgenkaffen, juice, gulost, brokkoli, soyasaus.

11. Hva er din kaffebestilling?
Jeg bestiller sjelden kaffe ute for tiden, fordi den beste kaffen drikker jeg hjemme hver morgen: dobbel latte med havremelk. Men hvis jeg gjør det blir det ofte en dobbel cappuccino, eller cortado.

12. Hva er din guilty pleasure?
Instagram. Bruker alt for mye tid der inne, men henter så mye inspirasjon der også. Og å reise. Ikke så bra for miljøet, men så godt for sjela!

13. Hva får deg til å gråte?
Frustrasjon. Men jeg gråter oftere av at jeg blir rørt enn av frustrasjon. Blir rørt av folk som er snille mot andre, av barn som opptrer på forestillinger, i brylluper og av taler. Jeg burde eie flere lommetørkler når jeg tenker meg om.

14. Når gråt du sist?
Jeg er gravid, så jeg har nok grått mer enn vanlig de siste 9 månedene. Hormoner er ingen spøk.

15. Hvilket råd ville du gitt til seg selv som 15-åring?
Alt må ikke skje så fort. Senk skuldrene og pust med magen. Og at det viktigste i verden er ikke å være kul.

16. Angrer du på noe i livet ditt, og om hva, hva ville du gjort annerledes?
Ikke direkte, men jeg ville kanskje ha brukt studietiden annerledes til å fordype meg og blitt bedre på flere ting. Jeg var ikke så fokusert alltid. Å være student er en unik mulighet man ikke får igjen nødvendigvis.

17. Tre mennesker, død eller levende du helst ville spist middag med?
Jeg er merkelig nok opptatt og fascinert av eldre mennesker. De er gjerne så kloke og sindige. Jeg ville gjerne ha spist middag med Humanitær-aktivisten Audrey Hepburn, kunstneren Georgia O’Keefe og høyesterettsdommer Ruth Bader Ginsberg. Alle på sine eldre dager. Dalai Lama kunne gjerne gjort en gjesteopptreden i løpet av kvelden.

18. Hva hadde dere snakket om?
De store tingene, som meningen med livet. Kvinners rolle i samfunnet. Styrke, indre ro og helse. Men også stil og kunst. Jeg skulle ha lyttet mest og sugd til meg deres visdom.

19. Hva hadde du servert?
Ulike vegetariske småretter, vann og god vin!

20. Hva bestiller du i baren?
Musserende, hvitvin eller øl. Av og til en gin tonic med agurk og pepper. (Men det er 9 måneder siden sist…)

21. Hva er ditt morsomste partytriks? 
Det er nok på tide at jeg får meg et.

22. Hva er den siste gaven du gav?
En liten babygave til en venninne som nettopp har født.

23. Hvem fikk du din siste SMS fra?
En venninne.

24. Hva stod det i den?
Hun lurte på om jeg skulle føde snart.

25. Hvilket ord ville du brukt dersom du skulle beskrevet deg selv med ett ord?
Engasjert.

26. Hvem er ditt største forbilde, og hvem inspireres du av?
Jeg tror ikke jeg har ETT stort forbilde. Jeg har mange små. Folk jeg kjenner, og folk jeg ikke kjenner. Jeg inspireres av engasjerte mennesker som er kunnskapsrike, dyktige og brenner for det de gjør.

27. Hvor er det fineste stedet du noen gang har besøkt?
Australias østkyst – Noosa og Byron Bay. Jeg er også veldig svak for Mallorca.

28. Hvor er ditt neste reisemål?
Forhåpentligvis Mallorca i løpet av mammapermisjonen.