Sporty-pappa

Uansett om mannen din er opptatt av trening eller du håper han kan bli det – her er noen tips til sporty gaver du kan gi mannen i ditt liv på farsdagen.

 

Kettlebells

Et par kettlebells er alt du trenger for å få en skikkelig god styrke-/kondisjonsøkt hjemme. Det tar lite plass og er i tillegg gøy å trene med. Jeg vil anbefale å kjøpe en stk 16kg og 1 stk 20kg.

Sportsmaster Kettlebells

Fitness klokke

Om mannen din liker gadgets så ville jeg anbefalt en AppleWatch series 4 eller  en FitBit for å tracke alt fra treningsøkter, og søvn til daglig aktivitet. Det kommer bare an på hvor snill han har vært. AppleWatch er dyr men gir mye teknologi for pengene og har et lekkert design, FitBit kan du få til omtrent halve prisen men er allikevel en veldig bra fitness-tracker.

Sportsmassasje

Dersom han allerede er aktiv så vil han definitivt sette pris på en massasje som rydder opp i rygg og nakke. Det har han fortjent.

Trådløse ørepropper

Apple Airpods

Om han liker å løpe, jogge eller bare gå tur med bikkja så er trådløse ørepropper en topp fardasgsgave. Jabra Elite Sport har blitt kåret av Tek.no som det beste valget til trening. Selv har jeg også veldig god erfaring med Apple AirPods om han er en Apple-fan.

Airpods

Jabra Elite Sport

Fitness-strikker

Dersom mannen din ofte er på jobbreiser ville jeg anbefalt å gi ham noen solide fitness-strikker. De tar lite plass men kan gi en god styrkeøkt for hele kroppen.

Tights.no – Strikker

Sportsmaster – Strikker

MULTI-USE TEPPE

Kanskje du vil inspirere han til å komme seg mer ut i naturen? Rumpl Original Puffy Blanket Faded gjør at han kan ta med seg varme hvor som helst.

Yoga-dad

Han har lovet å bli med deg på yoga så lenge nå. Manduka WelcOMe Mat er yogamatten med fokus på nybegynneren. Nå må han bare være med.

welcOM Mat

Slynge-trening

Pullups, pushups og alt du kan tenke deg av øvelser kan du gjøre med en slynge. TRX er solid men litt dyrere enn for eksempel JungleGym som gir deg like gode håndtak og funksjon. Begge variantene er lette å ta med ut eller på reise.

Jungle Gym

TRX

Jeg garanterer deg at en sporty gave alltid vil bli godt mottat, dessuten har du mulighet til å låne selv når du ønsker. Win for begge 🙂

God farsdag  på søndag!