Julegavetips til mannen

Julen nærmer seg med stormskritt, og jeg synes alltid det er greit å være litt tidlig ute med gavene. Mennene er de vanskeligste å kjøpe til synes jeg, og her har jeg samlet sammen noen julegavetips til mannen eller til pappa. Her i forskjellige priskategorier.

Det er vanskelig å finne opp kruttet. Menn er ganske enkle sånn sett. Jeg pleier heller å tenke gjennom hva han bruker til daglig, som kanskje trenger en liten oppdatering.

Earplugs; Alle menn trenger et par earplugs. Både til å høre på musikk, og å snakke handsfree i telefonen. Jeg har forhørt meg litt, og mennene jeg har snakket med synes disse er de beste.

Lue; En enkel klassisk lue i fin kvalitet. Jeg liker de klassiske og enkle med brettekant. Denne fra Zara er også fin i pris.

Sokker; Jeg har funnet de beste sokkene laget av bambus, og har byttet ut alle sokkene i hjemmet med disse. Disse fant jeg på helsekosten, og kommer i en pakke på 5 stk.

Parfyme; Jeg elsker denne parfymen fra Molecule. Den er både maskulin, og ikke for tung på samme tid. Det fine er at den passer til alle, da lukten utvikler seg på huden og tilpasser seg til den som bruker den. Et ekstra pluss er det at den er unisex, så da kan man tjuvlåne mannen sin parfyme.

Belte; Et brunt skinnbelte er aldri feil. Det holder år etter år, og blir finere og finere jo mer man bruker det. Du finner det HER.

Bag; Hjemme hos oss er det alltid manko på bager i mellomstørrelse. Skal man på helgetur, eller trenger en bag til treningstøyet har denne fra Swims den perfekte størrelsen. Du finner den HER.

Skjerf; Det er ikke så mange måter den klassiske mannen kan sprite opp et antrekk, men jeg synes ofte at et skjerf med litt farger gjør det lille ekstra. Dette er like fint til jeans, som til jobbdressen. Du finner det HER.

Genser; En klassisk god genser, som både kan brukes på jobb og i hverdagen. Denne fra Barbour er i jordfarger, som er en av vinterens farge. Du finner den HER.