Glød og nye hudrutiner


Tidligere i år begynte jeg å teste en egen kremserie mot pigment som heter Me Line, og jeg har blitt veldig imponert over resultatene. Allerede etter en måned kan jeg se stor forskjell på hud, hudstruktur, rynker og glød. 


For å dokumentere det hele, og at dette er en kremserie som faktisk virker startet jeg selve behandlingen med å scanne huden min, for å se hvordan det står til. Gjennom en hudscanning får man informasjon om hvor mye rynker man har og hvor dype der. Man kan også se hvor dypt pigmenteringen ligger i huden, noe som jeg synes var veldig interessant. Her er mitt problemområde.

Før to barn hadde jeg lite problemer med pigmentering, men etter to svangerskap har huden fått det man kaller hormonell pigmentering. Det er ikke et veldig stort problem, men dersom produkter kan bidra med at man på hjemmebasis kan få en jevnere hudtone, og enda mer glød, da sier jeg ikke nei takk til å prøve.

Me Line er en liten kremserie som har spesialisert seg på behandling av pigment og solskader. Det er en veldig aktiv serie som krever oppfølging og tilpasning av en dyktig terapeut underveis i behandlingsforløpet. Jeg er i det beste hender hos Betina på Eliteklinikken. Hun har satt opp et program til meg, som er spesialtilpasset min hud slik at vi skal få de beste resultatene.

Medaljen har en liten bakside, og man kan oppleve både flassing og litt sårhet i huden, men det er virkelig ikke noe som har plaget meg. Og det er virkelig verdt det!

Allerde etter en måned på produktene kunne jeg se store forandringer. En ny hudscanning var med på å dokumentere dette, og jeg er ekstra motivert til å følge Betina sin plan til punkt og prikke. Jeg hadde mye mindre linjer, og produktene hadde også hatt en veldig stor positiv effekt på pigmenteringen.

Behandling med Me Line har allerede gitt gode og synlige resultater, og det etter kun 4 uker. Hele behandlingsprosessen går over ca. 12 uker, og jeg skal love å holde dere oppdatert på hvordan huden utvikler seg, og å dokumentere resultatene.