Ventetiden er over…

Så kom hun endelig. På termin. Forrige svangerskap gikk jeg ni dager over termin. Med tanke på hvor lei man er på slutten er jeg glad jeg slapp overtid denne gangen.

Det ble en lang fødsel med hele 17 timer på fødestua. Med Bodhi ble jeg satt i gang. Da lå jeg rundt 12 timer på fødestua før det endte med et hastekeisersnitt. Denne gangen gikk det i gang av seg selv litt over midnatt på termindato. Ca 21 timer senere var hun ute. Alt gikk fint inntil siste time med pressrier. Plutselig hastet det med å få henne ut, og fødestua ble fylt opp av leger og pleiere i tillegg til jordmødrene. Hun skulle ut med tang ble det besluttet. Og vel ut i tang-forløsningen sa barnelegen «Hvis ikke hodet kommer ut med neste rie nå, må vi muligens ta et hastekeisersnitt.» Heldigvis kom hodet ut på neste rie og kort tid etter lå hun på brystet mitt.

Hun heter Nomi Asta og er så langt en nokså fredfull baby. Vi koser oss hjemme og jobber litt med ammingen. Hun er ikke så flink til å spise ennå, men det kommer seg for hver dag. Storebror er stolt og flink, og litt sår noen ganger når mamma ikke kan løsrive seg.

Alt i alt nyter vi bobla. Nyfødte babyer er og blir et lite under. Det bobler over av kjærlighet og jeg kan ikke stirre nok på dette lille vesenet. Så det er planen akkurat nå. Å være tilstede i bobla, minutt for minutt.

Jeg kommer sterkere tilbake her om litt. Alt godt så lenge!

J x

Kåpen min på bildet på forsiden er fra ESP Oslo, og kjolen på første bildet i posten er fra Sleeper. Heia små «independent» merkevarer som gjør det gøy å investere i utvalgte plagg som skal vare og som lager klær på en mer bærekraftig måte. Slow fashion osv.