Jeg har blitt butikkeier

Og vipps så har jeg blitt butikkeier igjen. Jeg trodde aldri at jeg skulle begi meg ut i de baner, etter å ha drevet klesbutikk med mamma i nesten ti år. Men nå har jeg blitt medeier i en flott butikk på Beitostølen som heter Motekroken, og gleder meg til å bidra på innkjøp og på andre felt.

Motekroken åpnet i 1998 som den eneste motebutikken på Beitostølen. Butikken fikk nye eiere i fjor høst, og det var her jeg kom inn i bildet. Selv om vi er opptatt av å ta vare på det gamle ønsker vi å fornye oss, og å gjøre noen små endringer for å gjøre Motekroken til en butikk med et bra utvalg av de beste merkene til variable priser. Her skal kvinner mellom 20 og oppover forhåpentligvis finne noe de liker.

Nysatsningen er på herre, og har begynt i det små med NN07 og Barbour. Det kommer flere spennende merker her.

Vi relanserte nylig nettbutikken vår, og her kan vi tilby hele vareassortementet på nett. Er du ikke på Beitostølen kan du likevel klikke hjem kjolen til julebordet, genseren fra Holzweiler eller den fine fuskpelsen fra Elle&il (som jeg skrev om HER.) Sjekk gjerne ut motekroken på instagram, @motekroken