Årets deiligste julekalender

Vi er flinke til å huske på barnas julekalender, men hva med å glede en mamma, svigermor, søster, bror, mannen eller sin beste venninne med en ekstra oppmerksomhet i førjulstiden?

Jeg fikk min første Babor kalender for 8 år siden, og siden den gang har det blitt en fast del av juleforberedelsene mine. Babor´s adventskalender var først på markedet og er ikke uten grunn fortsatt en av de mest populære kalenderene innenfor hudpleie. Den inneholder en ampulle med ren pleie i hver luke, og bygger opp huden i 24 dager slik at den virkelig gløder.

Den er perfekt for alle som trenger litt ekstra behandling på en tørr høsthud. Ampullene gir masse energi, fukt, glød og jevner ut tørrhetslinjer. De høyt konsentrerte ampullene trekker virkelig inn i huden, og gir den tilbake spenst og smidighet. Huden vil ikke bare se fresh og fin ut, men føles silkemyk og smidig. Babor er kjent for sine ampuller, og det blir solgt over hele verden med stor suksess. Men ingen er så glade i disse som oss nordmenn.

Norge er det landet som selger flest kalendere på verdensbasis. Folk «går bananas» når denne kommer i butikk og nøyer seg sjelden med en utgave. Jeg kjenner flere som kjøper flere kalendere til seg selv slik at de har kurer som kan brukes resten av året. Dette er nok mye på grunn av den gode prisen (verdien er kr 2070,- og kalenderen koster 695,-) og fordi den passer så bra til vårt klima.

Ampullene kan brukes i kombinasjon med alle hudpleieserier, og åpnes ved å bruke en liten plasthette som ligger i luke 1. Denne sparer man på og bruker hver dag når man tar en ny ampulle. All væsken skal på huden, og det kan av og til føles litt mye, men dette er en effektiv kur og hele ampullen skal brukes for å få ønsket effekt. Deretter påfører man dagkremen sin, og evt make-up om man bruker det.

Jeg gleder meg til å åpne luke nummer en, og har allerede gått til innkjøp av en ekstra kalender som jeg skal gi bort til en heldig.

Du finner den HER.