Kollagentrip Vol.2

Her kommer andre del av min ferd inn i det Marine kollagenets verden:

Som tidligere nevnt har jeg brukt animalsk kollagen i mange år, og for så vidt vært fornøyd med virkningen, men ikke så fornøyd med den begrensede informasjonen rundt kollagenets opphav.

Så det jeg med glede kan si, etter å ha brukt Seagardens Marine kollagen siden juni 2018, er at virkningen er (minst!) like god og i tillegg kan jeg, med hånden på hjertet, si at jeg vet om alle ledd i fremstillings prosessen, fra hvor fisken trekkes opp av sjøen (Nord Atlanteren), til hvilken del av fisken som anvendes (skinnet), og i tillegg vet jeg at når jeg drikker Seagardens kollagen hver morgen, får jeg i meg en veldig høy dose kollagen (5000 mg pr. dosering), som er høyere enn noe annet kollagen jeg har prøvd tidligere.

I den siste tiden har jeg også sett at flere aktører har kommet på markedet med marint kollagen, men Seagardens kollagen er det eneste som er produsert i Norge (det er også det reneste).

Her kommer en rask innføring i kollagenbruk:

  • Fyll et glass med iskaldt vann eller juice.
  • Hell en spiseskje kollagen i vannet
  • Rør ut
  • La drikken stå et halvt minutt.
  • Drikk

Jeg får litt ulike tilbakemeldinger på hva folk synes drikken smaker. Noen mener de kan kjenne en svak fiskesmak, og for dem finnes det også et kollagen pulver med jordbærsmak.

Personlig kjenner jeg ikke noen smak, og liker at blandingen er helt gjennomsiktig og klar når jeg drikker den. Et annet alternativ er å blande pulveret i juice.

Selv har jeg brukt kollagen de siste 4 årene, og best resultat får man om man bruker kollagen jevnt over lengre tid.

De mest åpenbare resultatene jeg har fått av å bruke kollagenet er lange, sterke negler og så vokser håret mitt mye fortere (hyppigere brazilians;), huden min føles mer elastisk og har ikke vært like tørr i møtet med denne «festlige», kalde tida’.

Jeg vet at liknende prosesser skjer på «innsiden» også. Bindevev og ligamenter styrkes, ligamenter er delen av muskelen som er festet til benet/leddet ditt og med en til tider hard, daglig Ashtanga yoga praksis, tar jeg gladelig all hjelpen jeg kan få, og kan ikke sist huske jeg hadde en skade (bank i bordet)!

Det som gjør det så enkelt for meg å være ambassadør for Seagardens Marine kollagen er at jeg sannsynligvis hadde valgt dette produktet uansett med tanke på hvor mye kollagen jeg får i meg per dose og at jeg kan følge kollagenets «ferd» fra Torsk i Nord Atlanteren til pulveret jeg blander ut i vannet mitt hver morgen.

Oversiktlig Øko-footprint, rent, potent og smakfullt!

Jeg har fått muligheten til å dele ut en rabattkode, som varer frem til 31.12.2018.

Om du legger inn kodeord: «Bertine» i kassen får du 30% rabatt på alle Seagardens produkter!

Evt. klikk på linken her: https://seagarden.no/discount/Bertine

Reklame/ Betalt samarbeid

foto: Magnus Westerlund, Hår/Make up: AG Starheim, Takk til Casall for lån av klær.