VAAR PoP-ShoP og Petter Uteligger

Tidligere i høst åpnet jeg og en gjeng med flotte kollegaer en ny frisørsalong på Alexander Kiellandsplass. I hele desember bruker vi vårt lille sidelokale til å lage litt liv og røre i Uelandsgate 22, nemlig med et pop-up marked!

Dere finner oss i krysset Uelandsgate/Bjerregaardsgate! Vi har en deilig utsikt over parken.

Lokalet blir fyllt opp med blomster og julekranser, nye og brukte bøker, interiør, dekor + mange andre spennende ting.

Denne lekkerbisken av en genser er et funn på Fornebu Gjenbruk, den selges på markedet!

Fornebu Gjenbruk bidrar med masse brukte varer som ved salg uavkortet går til veldedighet- les mer om de her:

https://www.budstikka.no/vis/kalender/events/21742015

Vi støtter nabolaget og selger brukte bøker for Sagene Bokstue Antikvariat. Pensjonerte Ragnar som driver bokbutikken har samlet sammen masse bøker for oss!

Dette er en fantastisk butikk på Sagene, i Mogata, som selger brukte bøker. Godt gjemt bak en bokhylle finner man Ragnar, eier av butikken. Slike butikker blir sjeldnere og sjeldnere, vi må ta vare på de!

Linn Skåber, vår venn og kunde, har skrevet bok- «Til Ungdomen». Denne kan kjøpes, signèrt av Linn. Vi selger også den nye boken til Carina Carl, «Tenk enkelt».

Vår samarbeidspartner og venn, Kirsten Westergaard, selger masse nydelige planter, julekranser, noe interiør og dekor. Det gjør markedet til et syn for øye!

Les mer om Kirsten og hennes planter på www.kirstenwestergaard.no!

Mange av våre venner og leverandører i sjappa, selger også sine varer på markedet, som f.eks sminke fra Glo Skin Beauty, plakater fra Kami Department og mange flere.

Vi samler også inn brukt og nytt, der salg uavkortet går til Stiftelsen Petter Uteligger. Her kan dere lese mer om stiftelsen:

http://petter-nyquist-c2nf.squarespace.com

Vi har fått klær fra Julie Josephine, garn fra Skappel, sminke fra Glo Skin Beauty, plakat fra Kami Department, dekor fra Studio MM Design pluss mye mer, der alt av salg uavkortet går til Stiftelsen Petter Uteligger!

Vi samler inn alt av nytt og brukt, klær, ting og interiør fra venner, familie, kunder, leverandører og bekjente. Har dere noe å donere? Kom gjerne innom eller send oss en melding så kan vi komme plukke det opp. ALT tas i mot med et stort takk og hjerte.

Har dere noen salgsorienterte kids som kan tenke seg å selge kakao og vafler på utsiden til inntekt for Stiftelsen Petter Uteligger?

Meld oss gjerne på Facebook.

Det er åpent hverdager og hver lørdag fra 01/12- 22/12.

Spre ordet!❤

Hilsen alle på VAAR.