Takknemlig

I morgen har vi vært en familie på fire i to uker og jeg føler meg takknemlig. Takknemlig for at ting går så greit. For at lille My sover godt og stort sett er en fornøyd baby. For at storebror takler overgangen så fint. For at vi er så heldige å få lov til å ha pappaene hjemme i to uker etter fødsel.

For fin fødegave – et kjede fra den norske smykkedesigneren Annie Berner. Så fint! Takknemlig over å være ferdig med stor gravidemage for denne gang (kanskje siste gang..). Takknemlig for at jeg skal kose meg hjemme med Nomi i nesten et år.

Dagene etter fødsel har gått fort. Føles ikke som om det har gått to uker allerede, vi har ikke gjort stort. Tenk at det er desember og snart jul. Det er foreløpig lite som hinter om jul i heimen her foreløpig. Men jeg har egen julekalender i år, fra Babor (#gave) – og den er helt himmelsk! Hver luke skjuler en ampull med superdråper som i løpet av 24 dager skal gi huden et skikkelig boost. Det kan dette trøtte mamma-fjeset trenge. Masse fukt og næring! Og de lukter så godt. Og føles så digg på huden. I babyboblas tåke og svime er denne kalenderen en kjærkommen luksus for mor. En stakket stund med egenpleie hver morgen i hele desember. Bodhi har sjokoladekalender og ellers har vi selvsagt en adventsstake. Tenker jeg skal begynne julepyntingen så smått mot slutten av uken og at treet skal på plass rundt den 15. Det blir fint!

Ha en god uke!

/J x