Caroline Skjelbred og Miss Mathiesen

Miss Mathiesen er kjent for sitt fantastiske og unike design. Hun lager både smykker, armbånd og hårspenner som hever antrekket nok et hakk. Hun har nå inngått et designsamarbeid med den fantastisk sprudlende, Caroline Skjelbred, som jobber i Elle.

Som de selv uttaler, så er denne kolleksjonen et samarbeid mellom to «wild-child».  De ønsket å tilføre litt sommer og disco glam i den ellers så mørke og lange vintertiden. Den glamorøse kolleksjonen består av 4 øredobber, som har fått navnene; Discogasm, Disco Cruise, Disco Dazzle og Disco Bath.

The passion of the groove
Generation on the move
Joining of the disco tribe
Let the music take you high–

Join the tribe and dance the DARK days away,
towards the spring of light,
leave a little sparkle wherever you are….

Øredobbene vil være tilgjengelig i nettbutikken til missmathiesen.com fra februar, og i utvalgte butikker.