Nytt år og masse glød.

Nytt år og nye muligheter. Er det ikke det de sier. Jeg har ingen nyttårsforsetter i år, men har bestemt meg for at dette er året for å ta litt bedre vare på seg selv. Sove mer, trene mer og ta vare på hud og helse.

I 2018 begynte jeg på MeLine sine hudprodukter, og har vært strålende fornøyd så langt. Jeg har sett stor forskjell både på pigmentering og jevnhet i huden. Men, noen ganger trenger huden et lite boost, og jeg ble tipset om Aquagold av min svigerinne. Aqua Gold ampulle infusjon er det nyeste innen medisinsk hudpleie. Det er ikke uten grunn at behandlingen ofte kalles «The Golden Cocktail»,  og er desidert det hotteste fra L.A. En rekke kjendiser sverger til denne behandlingen, og bruker den i sin hudpleierutine. Dette måtte være bra.

Jeg ble fristet til å teste ut behandlingen, og dro til Signe Grasaasen, som er kosmetisk sykepleier på Elite Klinikken i Sandvika. Hun skrøt behandlingen opp i skyene, og mente at dette definitivt var noe som ville gi huden min et ekstra lite boost, og enda mer glød.

I Aqua Gold ampullen blandes det en skreddersydd cocktail som inneholder en mengde vitaminer, mineraler, mikro næringsstoffer og hyaluronsyre (fukt). Kombinasjonen av disse tilpasses hver enkelt, og det lages en egen miks som er tilpasset til hva akkurat din hud trenger.

Som Signe sier, så kan botulinium toksin brukes for å redusere talg og svetteproduksjonen. Ren hyaluronsyre, volite fra Juvederm, kan blandes inn, og vil fungere som en ren fuktighetsgele. MeLine ID er supert å bruke når du går på hjemmeprogram, og vil gi en jevnere hudtone og løse opp pigmentering i huden.

Det er ikke uten grunn at Aquagold kalles en real red-carpet treatment. Porer minskes, det forebygger acne, fine linjer og rynker blir redusert, det kan forebygge milier, reparere solskader og redusere pigmentering og solflekker. Behandlingen er perfekt om man ønsker å friske opp gusten vinterhud.

Aqua Gold ampullen med 24 karats gullbelagte nåler stemples ned i huden på 0,6 mm dybde, og jobber kun med det øverste hudlaget.  De tynne nålene gjør slik at næringsstoffene som blandes i ampullen letter blir infusert i huden din. Microneedle behandlingen er en god behandling for deg som ønsker å boozte huden og få tilbake glød, spenst og fukt.

Jeg hadde blitt fortalt at dette ikke var den mest behagelige behandlingen, men fikk ansiktet først smurt inn med «englekrem» som gir en lett bedøvende effekt. Etter kremen hadde virket startet behandlingen, og det gjorde mye mindre vondt en først antatt. Pigmentflekkene skulle bekjempes, og jeg gledet meg til å gløde litt ekstra.

Det endelig resultatet ser man først etter et par uker, og jeg har nå gått inn i 2019 med mye jevnere og mer glødene hud. Pigmentflekkene er nesten borte. Det blir dessverre ikke så mange red-carpet eventer på meg gjennom året, men det å ha en fin og frisk hverdagshud er for meg vel så viktig.

Eliteklinikken finner du HER, og de kan svare på spørsmål og gi råd om du ønsker det.