Innekos og vinterstemning

Jeg elsker at snøen har kommet, og at det har blitt mer crispy i luften. Hver sesong har sin sjarm. For meg er vinteren ensbetydene med gode strikkegensere, lange skiturer, aking og innekos foran peisen på fjellet.

Etter fjorårets jul bestemte vi oss for å gjøre en helomvending på en leilighet vi disponerer på fjellet. Vi dro opp nesten hver helg, både før og etter snøen kom. En frihelg på fjellet er hakket mer fri for meg. Jeg får litt mer feriefølelsen. Vi har rolige morgener, lange frokoster, mer variasjon i dagene og ettermiddager med litt andre aktiviteter enn det vi pleier å ha hjemme. Barna elsker det.

Leiligheten bar preg av å være lite brukt, og også at den hadde blitt innredet for ganske mange år siden. Jeg hev meg rundt, og begynte å google møbler, løsninger, farger og gardiner. Vi bestemte oss for at vi skulle være tro mot stilen vi har hjemme, men ønsket å gjøre det mer hyttekoselig og lunt. Det var allerde fint gulv, og rene flater, noe som ga friere spillerom for fargevalg og valg av møbler.

Når jeg først har slike prosjekter på gang så vil jeg gjerne få gjort så mye som mulig med en gang. Når jeg må vente 6-8 uker på møbler kan jeg fort bli litt utålmodig. Det var da en venninne tipset meg om SixBondstreet. Hun hadde innredet både hus og hytte med møbler derifra, og var så fornøyd. Det geniale med SixBondstreet er at de har mye lagervarer, i tillegg til at bestselgerene deres er å få tak i i flere sesonger. Dersom du derimot ønsker å bestille noe trenger man ikke å vente i et halvt år. Selv om det hovedsaklig er en nettbutikk, så har de også en butikk/showrom på Frogner der mange av møblene deres er eksponert. De har også alt av prøver på forskjellige kvaliteter og materialer i hele fargeskalaen. Valgene er mange, noe jeg elsker. På den måten er det lettere å skape et personlig uttrykk. Jeg synes det var greit å se fargene «live», og også i kombinasjon med hverandre før vi endelig bestemte oss.

Jeg tok turen til SixBondstreet, og forelsket meg helt i en sofagruppe og et spisestue møblement. Det fine med spisestuebordet er at det kan trekkes ut å gjøre større, noe som er perfekt for oss da vi ikke har all verden med plass. Stolene er uten armlener og kan plasseres inn under bordet, noe som igjen er plassbesparende. Sofaen valgte jeg i mørk koksgrå, som passet perfekt i fargen til de runde marmorbordene.

Vi var veldig sikre på hva vi ønsket og hele prosessen tok under en uke. Samme fredagen som vi dro opp kom også møblene levert på døren. Vi fikk solgt de gamle møblene og innredet på nytt på en kveld. Alle brikkene falt selvfølgelig ikke på plass, og det er fortsatt noen småendringer og småting som må til før vi blir helt fornøyde. Denne sesongen skal gardiner skiftes ut, sjenken under tv skal fjernes, en vegg skal males eller tapeseres. Jeg gleder meg til å sette i gang med den siste finpussen slik at vi endelig kommer i mål.

Møblene er fra SixBondstreet, og du finner de HER.