Skall Studio – dansk favoritt

Jeg har fulgt Skall Studio på Instragram en god stund. Bak merket står to søstre, Julie og Marie Skall. En rask scroll nedover er alt som skal til for å bli sjarmert av merkets vakre univers. Nå har vårens kolleksjon akkurat blitt lansert, og den er SÅ fin.

Skall Studio er et dansk brand (såklart!) med fokus på bærekraft og slow fashion. Estetikken er klassisk, men samtidig avslappet. Og med materialer i god kvalitet og vekt på fine sømdetaljer lager de klær du blir glad i, og som er ment for å vare. Plagg som er fine i seg selv, men også lette å kombinere, og som det er vanskelig å bli lei. Nettopp for at du skal kunne ha dem, og bruke dem, i mange år.

Økologisk bomull, lin og resirkulert ull fra lokale, danske produsenter. Skall Studio gjør det de kan for å produsere kolleksjonene sine på en mest mulig bærekraftig måte. (Er du opptatt av bærekraft kan du lese mer om merkets filosofi her.) I Danmark tilbyr de til og med gratis reparasjon av plagget ditt, skulle det gå i stykker.

Drømmekjoler i lin fra Skall Studio.

I disse dager, mens snøen laver ned, drømmer nok klisjéaktig mange av oss etter vår og sommer. Det hjelper ikke akkurat at alle vårkolleksjonene frontes all over Instragram, i magasiner og allerede er i salg. Bare se på de fine kampanjebildene her. Gress mellom tærne!

Jeg scroller opp og ned på Skall Studio sine sider og sikler på de mange fine plaggene i kolleksjonen som nettopp er sluppet. Kanskje kan det bli en kjole som kan bli med på ferietur i mai..

Så enkel, men så fin. Helsvart om sommeren, kan jeg godt li!

Foreløpig kan man kun kjøpe Skall Studio sine plagg online fra deres nettside, MEN fra og med juli/august i år vil merket være å finne i norske butikker ettersom merket har fått norsk agent. Det betyr priser uten toll og at man kan prøve før man kjøper. Det gleder jeg meg til! Anbefaler å sjekke ut den fine vårkolleksjonen her og lese siste Skall Letter her.

Og ha en fin uke!

J x