Ett høydepunkt fra CPHFW

Det var mange bra visninger under Copenhagen Fashion Week. En av visningene som utpekte seg var Baum und Pferdgarten sin.

FW19 kolleksjonen til Baum und Pferdgarten er inspirert av lærdommen de har tatt opp gjennom årene og familien de har skapt. Derav navnet «it takes a family». Denne kolleksjonen er en hyllest til de 20-årene Rikke Baumgarten og Helle Hestehave har samarbeidet. Scener fra hverdagen slik som å gå tur med hunden, handle, nyte naturen, bake en kake, dra på camping eller å lese en god bok har de bygget oppunder.

En kolleksjon inspirert av å låne fra familieskapet. Din fars skjorte, moren din sine perler eller din søster sine hullede jeans. På catwalken var det oversizede strikkegensere, store blazere og en fantastisk materialmiks av silke, ull og skinn. Det hele ble kombinert med røffe cowboyboots. Det som fanget oppmerksomheten min mest var naturbildet som var printet både på boblejakker, vesker og silkeskjerf. For ikke å snakke om den strikkede genseren der det samme printet var overført til. Nydelige toner som lilla, beige og brunt. Nå er det bare å smøre seg med tålmodighet å vente til butikkene får inn varene om ca ett halvt år…

Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves.