Dailytalk: Trine Merete «TITTE» Olsen

Trine Merete var den som filmet for Vero Moda og Tone Damli sin kolleksjonen i 2018.  Hun bruker sjeldent hele navnet, og blir oftere kallet for Titte. Titte er bosatt i Oslo, men vokste opp i fine Horten. Hun har jobbet som fotograf de 5 siste årene. Som hun sier selv, » nå er jeg så heldig å ha fått drømmejobben», og jobber nå som fotograf for Camilla Pihl og Camilla Pihl Magasin. Helt rått, Titte! Vi heier på deg.

Hun har ALLTID et smil i sitt vakre fjes, er superkul og utrolig dyktig. AG og Tone mente at flere burde bli bedre kjent med henne, så vi sendte henne 25 Dailytalk spørsmål og fikk 25 herlige svar tilbake. Bli bedre kjent med Trine Merete Olsen.

1. Fortell oss om dine planer i dag.

Akkurat nå sitter jeg på flyet fra København Fashion Week der jeg har vært med Camilla Pihl på messe med det nye klesmerket hennes, Camilla Pihl. Planen er en tur på snowboard så fort jeg kommer hjem. Jeg har hørt rykter om at det bøtter ned med snø i Oslo nå (wiiiii!!).

2. Vi må få et bilde, har du en bra selfie?


3. …og så må vi få en dårlig selfie..


4. Hva er din morgenrutine og hvor lang tid bruker du på badet?

Sover alltid så lenge som mulig om morningen, har ca 20 min fra jeg står opp til jeg går ut døren. På badet vansker jeg ansiktet med cleans og scrub, så olje og fuktighetskrem, alt fra Skin Camilla Pihl. Har 6 ting i sminkepungen: foundation, rouge, mascara, brynsminke, highligther og leppestift – hva som blir brukt kommer an hvor lang tid jeg bruker på å finne antrekk. Noen dager finner jeg ingenting.

5. Favoritt duft?

Bruker forskjellige etter hvilket humør jeg er i. I dag har jeg på 3 L’impératrice fra D&G

6. Hva vil du helst at partneren din skal lukte?

Friskt! Jeg blir fort kvalm av parfymer.

7. Hva hører du på akkurat nå?

I dette øyeblikk hører jeg på Mr. Fat booty – Mos Def, men sånn ellers hører jeg mest på en liste jeg har kalt Jesper på Spotify, ganske rolig greier, eventuelt Lindmo (jeg ler meg i hjel).

8. Hva ser du på akkurat nå?

Siste sesong av Peaky Blinders på Netflix.

9. Take-away eller hjemmelaget?

Det er lett, hjemmelaget.

10. Hvilken 5 ting må du alltid ha i kjøleskapet?

Tomat, majones, avokado, Jarlsberg ost og kald øl.

11. Hva er din kaffebestilling?

Dobbel latte.

12. Hva er din guilty pleasure?

Helt ærlig så er jeg ikke helt sikker på denne. Kanskje dårlige jentefilmer laget for tenåringer. Og så elsker jeg skikkelig drittvær, om det regnes som en guilty pleasure.

13. Hva får deg til å gråte?

Filmer og idrettsprestasjoner. Jeg blir veldig fort rørt.

14. Når gråt du sist?

Altså, jeg gråter hele tiden.

15.  Hvilket råd ville du gitt til seg selv som 15-åring?

Ting ordner seg allltid, slapp av.
Og «fuck it» – slutt å overtenk, bare gjør det du vil der og da. Det er ikke vits å bruke tid på å bekymre seg for hva som kanskje skjer eller hva andre tenker.

16. Angrer du på noe i livet ditt, og om hva, hva ville du gjort annerledes?

Nei, alle dumme valg har vært gode erfaringer.

17. Tre mennesker, død eller levende du helst ville spist middag med?

Oldeforeldrene mine, fikk aldri møtt de. Verden har utviklet seg helt vilt mye siden de levde.

18. Hva hadde dere snakket om?

Jeg ville blitt ordentlig kjent med de, og fått høre hvordan de vokste opp og hvordan verden var før. Skulle tatt de med på en kjøretur (bare det at jeg er jente og kjører egen bil er jo ganske annerledes enn hvordan det var da de vokste opp). Jeg ville vist de og fortalt hvordan verden er i dag. Hvor bra vi har det i Norge og hvor privilegerte vi er. Det hadde vært så gøy å gi de den opplevelsen.

19. Hva hadde du servert?

Mange retter. De skulle fått smakt alt annet enn norsk husmannskost med poteter. Indisk, mexicansk, italiensk osv.

20. Hva bestiller du i baren?

Øl

21. Hva er ditt morsomste partytriks?

Spille musikk på en ølboks, det må oppleves.

22. Hva er den siste gaven du gav?

Et smykke til en venninne.

23. Hvem fikk du din siste SMS fra og hva sto det i den?

Fra min beste venninne, Hanna Jonsrud: Vil du bli med på highasakite 30 mars?

24. Hva får du aldri nok av?

Pudder (snø), magasiner, sorte jumpsuits og leppestifter.

25. Hvilket ord ville du brukt dersom du skulle beskrevet deg selv med ett ord?

Blid 🙂

26. Hvem er ditt største forbilde, og hvem inspireres du av?

Blir inspirert av mange egentlig. Jeg ser blandet andre opp til min beste venninne, Hanna. Hun har det største hjertet, super reflektert og vet hva hun vil. Så trygg og det beundrer jeg.

27. Hvor er det fineste stedet du noen gang har besøkt?

Oj, det er vanskelig. Her tror jeg heller jeg må si at å være på havet eller på toppen av et fjell en vindstille dag med helt blå himmel. Havet om sommeren og fjellet om vinteren. Lykke!

28. Hvor ditt neste reisemål?

Om jeg skulle booket en tur idag så hadde jeg dratt til Japan for å kjørt pudder.