«5 kjappe» med AG

AG er en usedvanlig «dårlig» product-junkie for å drive med sminke og hår. Vi vil heller kalle henne en reise-junkie. Vi har skjønt at hun heller bruker penger på reise, mat og opplevelser, sammen med sin Frode. Vel, vi har lagt merke til noe shopping? Vi vil tørre påstå at AG også kanskje er en Adidas-junkie.

Vi stiller AG 5 kjappe spørsmål for litt vår-inspirasjon!

Ok, sommer og bare legger nærmer seg! Har du noen tips til å forberede vår elefanthud til blotting?

Bildet er fra Exuviance.no

-Exuviance sin Retexturing Treatment er en lotion som både eksfolierer (fjerner døde hudceller) og gir fukt.  Den er en MUST gjennom vinteren.

 

Vi la merke til at du var i London for ikke så lenge siden. Kan du dele noen restauranttips med oss? På din «private» instagram kunne vi se du også var på Hip Hop Karaoke? 

-Haha, ja det var helt rått. Der var det «no-eye-rolling-policy», så ALLE som ville kunne prøve seg. Det var alt fra gamle gubber som prøvde seg på Tyga, Offset sin «Taste», til unge, proffe rappere som like så godt kunne ha hatt platekontrakt. Ah, London!

Vi kan spise oss i hjel i denne fantastiske byen. Det ble ikke nok tid til å komme over alle vi ønsket å spise på, bl.a Ikoyi og Smoking Goat. De tar vi neste gang.  Men vi fikk med oss disse som fortjener en plass på tips-listen:

Kiln

Jeg sier som som Guide Michelin sine inspektører: «Sit in the far counter to watch chefs prepare fiery Thai food in clay pots, woks and grills. The well-priced menu includes influences from Laos, Myanmar and Yunnan – all prepared using largely British produce. The counter is for walk-ins only but parties of four can book a table downstairs.– MICHELIN guide inspectors»

Isan Style Red Bream Laap at Kiln Soho London.

Som Saa (my long time favorite)

Igjen er jeg enig med inspektørene: «Som Saa’s success took it from pop-up to permanent restaurant, with a lively atmosphere and a rustic, industrial look. Menus showcase the diversity of Thai cuisine. 4 or 5 dishes between two are recommended – and do try a cocktail or two!– MICHELIN guide inspectors»

Andina

Jeg får ikke nok av lakse-ceviche og tiger-milk! Heller ikke sagt det bedre enn Guide Michelin: «Amina may be smaller and slightly more chaotic that its sister Ceviche, but this friendly picantería with live music is equally popular. The Peruvian specialities include great salads and skewers, and ceviche that packs a punch.– MICHELIN guide inspectors»

Du er glad i å ta på sminke, men har du noen fine produkttips som fjerner den også?

-Mine favoritter gjennom tidene er Elixir Niactil Cleanser, Exuviance Cleansing Gel og Kanebo Sensai Cleansing Creme. Når jeg skal fjerne sminke på et mindre område med q-tips eller pads bruker jeg ofte Bioderma sin, som selges i sminkehimmelen, Visage, i Oslo.

Hvor er ditt, eller vent…. dine neste reisemål?

-Neste helg stikker jeg København med to gode barndomsvenninner. Vi skal spise masse god mat, skravle og besøke ei barndomsvenninne som bor i Køge utenfor København.

Så skal jeg hjem til Barcelona i mai! SOM jeg gleder meg.

Tenkte oss det ja. Vi går for Køben- og Barcatips i neste «5 kjappe» med AG!

Det siste spørsmålet er et åpent «Visste dere at..» der AG fyller inn.

-Visste dere at Sagene har våknet fra vinterhi? Solen treffer Kaffebrenneriet gjennom Stockflets gate. Det er så deilig.

Sagene har mange fine ting å bjuda på, som f.eks den økologiske dagligvarebutikken Ekte Vare, klesbutikkene Mokai , Se min kjole og Detaljer, som sammen med Hviit.no også selger interiør. For å ikke glemme den gamle jernvarehandelen Mysterud som er gjort om til en bar av Sagene-entusiaster. De har digg øl, vin og diverse snackplanker med oster og spekemat.

For mange er en økt på yogasenteret Oslo Yoga, et slag boule ved Sagene Kirke eller en crossfit-time på Sats Sagene dagens trim. På Sagene Samfunnshus er det annenhver fredag «Bachata og Salsa», som er et avslappet kurs- og dansearrangement for danseglade i alle nivåer. Jeg har tittet inn flere ganger og kjenner alltid at det røsker hardt i dansefoten. (Frode not so much.) Sagene Blomster er verdens søteste blomsterbutikk. Der bor det 5 bokfinker (som flyr fritt!) og gullfisk! Dyr og blomster blir godt stelt av en kjempehyggelig og dedikert dame som har drevet butikken i to år.

En lørdag på Sagene kan virkelig anbefales. Husk å titt innom Bokstuen til Ragnar i Mogata. Han fikk nettopp et lite oppslag i Aftenposten, der en forfatter skrev om sine Oslo tips. Det er ikke mange slike butikker igjen i Oslo. Ragnar har full kontroll på 80 000 bøker (jeg tror det er mer!)  i sin fantastiske bokstue.

«Kjappe» og «kjappe», AG! Takk for fine tips!

//Merket med reklame fordi AG er sponset med noen av produktene som er nevnt.