Hjemme-spa The Korean Way

Personlig går jeg nesten aldri til hudpleie. Litt fordi det tar tid, mye fordi de få gangene jeg faktisk har gjort følt at huden ikke har blitt bedre, men aller mest fordi det er så himla dyrt. Sånn er det ikke i Korea. 

Så tenker du kanskje at jeg som 41-åring som er opptatt av helse og trening også burde være opptatt av å ta vare på huden min. Jeg tar vare på huden med en fast rutine av:

1/ Bruke en god ansiktsrens hver morgen og kveld

2/ Bruke en god dagkrem (trenger ikke være dyr og fancy) med minimum spf15 (som anbefales av kreftforeningen)

3/ Bruker en god nattkrem

4/ Tar en ansiktsmaske 1-2 ganger i uken

Punkt nr 4 har vært fast for meg i mange år og jeg har handlet koreanske masker stort sett på reise – feks Selfridges i London, der utvalget er helt enormt. Jeg faller ofte for innpakning og der er K-Beauty gode. Du finner alt fra morsomme og søte panda-masker, sofistikerte diamant- og gullmasker til de litt enklere men elegante designene.

Jeg ble så glad over å finne nettbutikken Skinbloom en sommer for noen år tilbake og at jeg kunne få tak i maskene mine her hjemme også. Da kan du tenke deg hvor happy jeg var av å få spørsmål om jeg kunne tenke meg å inngå et lite samarbeid med Skinbloom!

Ikke nok med at jeg får teste masse nye masker fra de ulike merkene som Skinbloom fører (bla Whamisa, Patchology, Shumei, klairs og Real Barrier) jeg har fått en unik kode – annema20 – som gir deg 20% avslag på en handlekurv hos www.skinbloom.no. Hvor kult er ikke det?!

 

Her er noen av mine favoritter:

https://www.skinbloom.no/collections/best-sellers/products/green-tea-pore-care-moisturizing

Detox SmartMud No Mess Mud Masques

Flashmasque® 5 Minute Facial Sheets Perfect Weekend

Så her hjemme blir det K-spa i helgen.

God helg!